Las Vegas

Las Vegas egy valóságos csoda otthonról nézve. Nem akarok úgy feltűnni senki előtt, hogy nekem semmi sem tetszik, mert Las Vegas -ról “csak jót lehet mondani” – persze ez nem teljesen igaz, és nem is lesz így.

Előzmények

Feleségemmel egy Los Angeles -i munkát csináltunk épp amikor kitaláltuk, hogy ennél közelebb sosem leszünk Las Vegas -hoz és mivel a munkák között elég sok szabadidőnk volt, így úgy döntöttünk pár napra átmegyünk Vega -ba. Az út csupán 1 óra repülővel.

Megérkezés a hotelbe

Ugye itt minden hotel kaszinó is egyben. Szállást a Bally’s Hotel -be foglaltunk ami Las Vegas közepén van. A bejárat egyből a gigantikus alsó szinten lévő kaszinóba nyílott, ahol szinte minden asztalnál ment a jéték. Kora délután érkeztünk, 

 

Ami tetszett Las Vegas -ban

  • Éjjel nappal zajlik az élet. Mindig van valami party vagy program.
  • Nagyon tetszett, hogy a hotelek a föld alatt össze voltak kötve különböző látnivalókkal, éttermekkel, bevásárló utcákkal. Így, ha egyikből a másikba át akartunk menni, ezt anélkül is nyugodtan megtehettük, hogy nem voltunk ott vendégek, simán átsétáltunk a föld alatt.

Ami nem tetszett Las Vegas -ban

  • A mérete, mi tényleg azt hittük, hogy Las Vegas akkora, hogy azt még elgondolni is képtelenség, erre nem hogy nem akkora, de kb 1 km hosszú utca ami az értékes rész, a többi pedig lakóházak a sivatagban.
  • Tényleg minden a kaszinózásról szól.
  • Rengeteg az ajándék bolt és szinte mindegyikben ugyanazt a portékát árulják kis eltérésekkel, és persze Made in China.

Megérte ide jönn?

Meg, de csak egyszer. Nem vagyunk kaszinó játékosok, és itt nagyjából csak ezt lehet csinálni. Egyszer látni kell, de annak aki nem kaszinózni jön 2 nap bőven elegendő, mindent meg tud nézni.