Tibor Simon esküvői fotós és divatfotós hivatalos oldala

Esküvői fotós és divatfotós

Tibor Simon esküvői fotós és divatfotós hivatalos oldala

Azt a legnehezebb eldönteni, hogy mit írjak le és mit ne 🙂 – Be kellene most itt mutassam magam, de talán ez sokkal nehezebb mint elsőre gondoltam 🙂

Nevem Simon Tibor. Ennyi elég? Viccelek 🙂 Sok-sok éve része életemnek a fényképezőgép. Mondhatnám, hogy volt minden fajta ami lehetett. Természetesen analóggal kezdtem én is, amiről elég nehéz szívvel tértem át digitálisra. A digitális világgal az első gépek megjelenése óta foglalkozom. Fotóztam szinte minden területen, minden helyzetben és minden témakörben, de végül mindig visszakanyarodtam az általam mindennél jobban kedvelt témához, az emberhez.

Mondhatnám magamról, hogy kifejezetten esküvő fotós vagy divatfotós vagyok, de nem lenne teljesen igaz, mert szívesen foglalkozom bármilyen témával amiben egy kicsi kis kihívást is látok.

Fő irányvonalaim az esküvő, divat, portré, akt, és bármi ami ezekkel a témákkal kapcsolatos. (Ez nem zárja ki a többi területet). 🙂

Törekszem a legjobbat adni, a lehető legjobban hozzáállni minden igényhez. Rengeteg munka, tanulás és sajnos sok kudarc áll mögöttem (amiből tanultam 🙂 ), viszont kellő tapasztalatra és élményre is szert tettem. Rengeteg nagyon jó emberrel ismerkedtem meg és dolgoztam az évek alatt, sokból barátság is kialakult. Sokan engedtek bepillantást az életükbe a fotózás által, és adták meg nekem azt a feltétel nélküli bizalmat ami ilyen esetben elengedhetetlen. Ezt itt is köszönöm mindenkinek.

Az időm túlnyomó részét a fotózásnak szentelem, tanulok, tesztelek. Munkáimban próbálom megvalósítani saját elképzeléseimet, egyedi megjelenést és egyéniséget adva ez által minden képnek. Ezen jegyek nem csak a fotók elkészítésében, de az utó-munkákban, azaz a retusálásban is jelentkeznek.

Bárhol a világon fotózom, ahol erre igény van. A jelenlegi weboldalam mellett több másik weboldalt is üzemeltetek több nyelven külföldi ügyfeleimnek: www.wienphoto.com – www.hochzeitsfotoswien.at

Nem nyertem versenyeket, nem avattak az év fotósának soha, sőt tovább megyek, feltételezem nem is fognak, hiszen nem nevezek pályázatokon, nem indulok különböző címek megszerzéséért. Számomra ezek nem fontosak. Ügyfeleim bizalmáért és véleményéért hajtok, hogy az elvégzett munka minősége számukra is azt az eredményt hozza, amit elvártak tőlem. Csak ebben hiszek.

Tagja vagyok viszont az egyik legnagyobb nemzetközi esküvő fotós közösségnek a MyWed-nek. Munkáimat az alábbi linkre kattintva megtekinthetik.

Esküvői fotós területen úgy érzem kellő tapasztalattal a hátam mögött szolgálom ki megrendelőim igényeit. Az alábbi menüpont alatt egyből az esküvő fotós referencia fotóimat tudja megnézni:

Esküvő Fotós Referenciáim itt találhatóak >>