Alap tippek és trükkök a fotózásbanAlap tippek és trükkök a fotózásban azoknak akik többre vágynak.

Az alap tippek és trükkök a fotózásban workshop nem a gyakorlott fotósoknak szól. Első sorban olyan fényképezőgéppel rendelkezőknek, akik többre vágynak annál mint egy egyszerű fotó elkészítése. Akik nem rendelkeznek semmilyen fotós előképzettséggel, és nem is gondolkoznak saját fotó stúdió létrehozásában. Nem akarnak megélni a fotózásból, csupán örömmel tölti el őket, ha az átlagosnál jobb, szebb és látványosabb képeket tudnak készíteni. Vágynak a minőségibb fotókra, és érdeklődnek a szakma iránt.

A fő irány az ember, emberek ábrázolása, és az elkészített fotók magasabb minőségi szintre juttatása. Naponta készítünk fotókat családtagjainkról, barátainkról amiket aztán valamilyen közösségi médiában meg is osztunk másokkal. Ezek a fotók gyakran nem élesek, bemozdultak, rosszul szerkesztettek. Ezen kívánunk változtatni.

Célunk, hogy megadjunk minden információt ahhoz, hogy valaki magasabb szintre emelje fotózási tudását. Megadjunk minden eszközt ahhoz, hogy munkája kiemelkedjen a hétköznapi fotók sokaságából és ezáltal jobb, szebb és kreatívabb képeket tudjon készíteni.

Kreativitás: A fotózás egy kreatív alkotói tevékenység, és nem csupán kattogtatás. Szigorú szabályozások, roppant sok összetevő és komoly szakmai felkészültség szükséges ahhoz, hogy valaki professzionális fotókat tudjon készíteni. Nem elegendő egy profi fényképezőgép, nem elegendő csak szakmai felkészültség, a kettő együttesen eredményezi a minőségi munkát. – Ezen az úton kívánunk elindítani minden érdeklődőt, és megmutatni egy olyan világot ami eddig láthatatlan volt.

Programunk témája: Ember fotózása szabadtéren. (Maximum 5 fővel)

Alap tippek és trükkök a fotózásban program

 • Az ember és a környezet kapcsolata
 • Fények és árnyékok
 • Fényfoltok és eltüntetésük
 • Összhangteremtés az ember és a környezete között
 • ISO, rekesz, záridő
 • Fotó komponálása
 • Vágás
 • Fotó elkészítése

Felszerelés amire szükség lesz: csupán egy fényképezőgép, nem kell tükörreflexes bármilyen jó lesz, esetleg jegyzetfüzet. (A fényképezőgépek használatára nem fogunk kitérni.)

Helyszín / időpont / ÁrIdőtartam létszámtól függően körülbelül 3-4 óra – Bécs (Wien) Práter park – Parkolás ingyenes. Találkozó pontos címe a jelentkezést követően emailben. Időpontok egyeztetés szerint.

A teljes program ára 100 Euró / fő.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Megjegyzés

  Az űrlap elküldését követően felvesszük veled a kapcsolatot, ezért fontos, hogy minden adatodat pontosan add meg.