Babafotózás és gyermekfotózás Magyarország egész területén.Babafotózás és Gyermekfotózás

Kapcsolj automatára és kapaszkodj az expó gombba tartja a mondás 🙂 A babafotózás nagyon nehéz terület és nem azért mert sok minden kell hozzá. A babák közös tulajdonsága, hogy nem bírnak megmaradni egy helyben, szinte egy másodpercre sem. 🙂 Ettől függetlenül mindig elkapjuk a remek pillanatokat. 🙂

A babafotózás nem ugyanaz mint az újszülött fotózás és a gyermek fotózás.

A babafotózás és az újszülött fotózás szintén kedvenc kategóriák nálunk – szeretjük a természetes közeget, a tavaszi hangulatot, a nyár szépségeit és az ősz színeit megörökíteni. Ezekben a közegekben egy babafotózás szebb és tartalmasabb. Külön figyelmet fordítunk a kiegészítő elemekre, játékokra. Sok esetben a babafotózás saját közegben történik. Egy otthon, egy ismerős környezet sokkal nyugodtabb munka folyamatot enged meg. A babákat újszülötteket vagy akár a gyermekeket könnyebben átöltöztethetjük. A kellékeket sem kell cipelni.

Újszülött fotózás jelentősen más megközelítést igényel mint a babafotózás vagy gyermek fotózás. Az újszülöttek rengeteget alszanak, így a munka jelentősen könnyebbnek mondható. Szintén végezhető saját otthoni környezetben vagy stúdióban is. Kültérre nem szoktuk javasolni az újszülöttek fotózását.

Gyermekfotózás már egy összetettebb feladat. Ebben az esetben a mozgást, a felszabadult energiát kezelni kell. Ilyenkor a külső környezet előnyösebb választás. Nem csak a színvilág és a hátterek miatt, de a gyermekfotózás egyik jellemzője a gyors változatos mozgás. Ilyenkor térre van szükség. A kiegészítők, ruhák, kellékek ilyenkor nagy segítségünkre vannak. A gyermekek figyelmét a kedvenc játékok gyorsan lekötik, bár csak egy kis időre. Persze mindez nagyban függ a gyermek korától is.

Mobil stúdió eszközeink lehetővé teszik a külső helyszínen történő világítást, vagy akár a szülők által kijelölt helyszínekre való kitelepülést. Így a babafotózás -t szabad téren, vagy akár a szülői házban is el tudjuk végezni. Stúdió eszközeink vezeték nélküli rendszerben működnek így a külső áramforráson kívül semmit nem igényelnek.

A szülők de legalább az egyik szülő jelenléte mindhárom esetben kötelező.

Itt kérhet ajánlatot baba vagy gyermekfotózásra >>

Vissza a főoldalra >>