Családfotózás Magyarország egész területén.

Családfotózás

Családfotózás

Mára a családfotózás mindenki számára elérhető. Ezeket a pillanatokat megörökíteni nem csak szimplán fontos, de nélkülözhetetlen is.

Emlékezetünk nem mindig idézi fel pontosan emlékeinket, milyenek voltak gyermekeink, mi magunk, és a kis családunk az idő múlásával.

A kézben tartott fotók minden akkori pillanatot és szeretetet képesek újjá és meghitté varázsolni, de legfőképp segítenek emlékezni. Tökéletesen visszaadják az élményt.

E szépséget, szeretetet és örömöt mi megörökítjük a családok számára.

A családfotózás amellett, hogy fantasztikus élmény, egy roppant nehéz feladat ami rengeteg figyelmet és kitartást igényel, főleg ott ahol pici gyermek is van. 🙂 Kerüljük túlzott mennyiségű kelléket, az oda nem illő dolgokat, és a fölöslegesen sok kiegészítőt. A figyelmet a lényegre összpontosítjuk, ami maga a család. A családfotózás ideális szabadtéren. Természetesen igény esetén stúdióban is elkészíthetőek a fotók, viszont egy zöld környezet sokkal gazdagabb és hangulatosabb képeket eredményez. A külső helyszínekben számtalan lehetőség rejlik.

Miért fontos egy fotóst megbízni a feladattal? – Mert ha apu vagy anyu, vagy akármelyik gyermekünk fényképez, ő sajnos nem lesz rajta a fotókon, így nem lesz teljes a kép sem. Persze itt lehetne azt mondani, hogy majd az egyik havert elhívjuk és Ő megcsinálja a fotókat, biztosan majd az utómunkát és a képkidolgozást is elvégzni nekünk. 🙂 Ez nem így lesz!
A családi fotós felszerelés ritkán egyezik meg egy félprofi vagy egy teljesen profi fényképezőgéppel. A családi fényképezővel elkészített fotók sem hasonlíthatóak össze egy profi gép által elkészített fényképpel. Továbbá soha ne elégedjünk meg egy mobiltelefonos fotóval.

A családi fotókat amennyiben igény van rá fotókönyv formájában is elkészítjük. A fotókönyv nem csak esküvő fotózás mellé kérhető. Erről bővebben a fotókönyv menüben olvashat.

A családfotózás egyik fő szempontja a biztonságos munkavégzés. Erre kollégáink kiemelt figyelmet fordítanak. A gyermekek biztonsága mindennél előrébb való. Amennyiben igény van rá a fotózásokra több kolléga, asszisztens is érkezhet, aki vagy akik a biztonságra nagyobb figyelmet fordítanak.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az alábbi linkre kattintva kérhet ajánlatot családfotózás szolgáltatásunkra:

Itt kérhet ajánlatot családfotózásra >>

Vissza a főoldalra >>