Esküvő fotózás

Kreatív esküvő fotózás Magyarország egész területén kötöttségek nélkül.Tisztelt Házasulandó Pár

Az esküvő fotózás -al szinte minden ember találkozik élete során. – Mindenki számára egy meghatározó esemény, így fontos a jó és megbízható szolgáltatók kiválasztása. Ilyen az esküvő fotós is. – Az esküvő fotózás a pár nagy napjáról, esküvőjéről, lakodalmáról (ki hogy szereti) 🙂 szól, ahol a fotós megörökíti a felejthetetlen pillanatokat.

Ez úton örülök és köszönöm, hogy ezeket a sorokat olvassátok, mert ez azt jelenti, hogy hamarosan eljön életetek nagy napja. 🙂 Amennyiben fotóst kerestek erre a felejthetetlen és örök alkalomra, jó helyen jártok. Az esküvő fotózás szolgáltatásunk Magyarország egész területén és külföldön is szinte bárhol elérhető.

Engedjétek meg, hogy ezzel a válogatással bemutassam munkáimat, és ha megfelel számotokra, az alábbi linkre kattintva kérhettek ajánlatot. 🙂

Itt kérhettek ajánlatot esküvő fotózás -ra >>

 

A lap alsó részén hasznos információkat találtok az esküvő fotózás részleteiről.

Pár gondolatban szeretném összefoglalni, hogy az esküvő fotózás milyen összetevőkből állhat

Az esküvő fotózás több részből tevődik össze, így első lépésben ki kell választani mely szolgáltatásokra van szükség és melyekre nincs.

 • Jegyes fotózás
 • Készülődés (Menyasszony és Vőlegény külön)
 • Kreatív fotózás
 • Kikérők
 • Polgári szertartás
 • Templomi szertartás
 • Lakodalom
 • Fotókönyv
 • Előhívott fotók
 • Diavetítés
Jegyes fotózás Magyarország egész területén.

Jegyes fotózás

Jegyes fotózás (E-session)

Az esküvő fotózás -hoz talán szervesen nem tartozik hozzá, mégis gyönyörű pillanatokkal egészítheti ki azt. Más néven E-Session a lakodalom előtt napokkal, vagy akár hetekkel készül el. Ugyan az esküvő fotózás -nak nem kötelező eleme vagy szerves része, mégis nagyon hangulatos és szerethető pillanatokkal egészíti ki a lakodalom fotó anyagát. 🙂

A jegyes fotózás alkalmával a pár házasság előtti “utolsó” pillanatait örökítjük meg, hétköznapi ruhákban, kedvenc közös helyszíneken vagy a megismerkedésük helyszínén.

A fotózás időtartama 3-4 óra. Rokonok, barátok általában nem vesznek részt ezen az eseményen.

Mivel a jegyes fotózás napokkal vagy hetekkel a nagy nap előtt készül el, így ez a képi anyag a lakodalomban már felhasználható, például köszönő kártyákhoz, vetítéshez. Igény esetén a zenés slideshow és a fotóalbum is tartalmazhatja ezeket a képeket.

Esküvői készülődés valamint előkészületek fotózása.

Előkészületek fotózása

Készülődés, előkészületek

A készülődések fotózása az esküvő fotósás azon része, ami egy keretet ad az egész anyagnak.

Tulajdonképpen az ébredést követően elkezdődik. Ilyenkor a sminkelést, fodrász munkáját, a ruha felvételét, a szülők, rokonok sürgés forgását, az egész nap kezdetét örökítjük meg.

A korai pillanatok teljessé varázsolják az egész nap fotózását. Elengedhetetlen és emlékezetes hangulatot adnak minden pillanathoz. Évek múlva újra felidézhető amikor az egész elkezdődött. 🙂

A Menyasszonyt és a Vőlegényt is külön fotózzuk.

Kreatív esküvői fotók készítése Magyarország egész területén.

Kreatív esküvői fotózás

Kreatív fotózás

Az esküvő fotózás elengedhetetlen része a kreatív fotózás. Ilyenkor csak a párt fotózzuk és minden figyelem csak rájuk irányul. Az esküvő fotózás ezen részét előre kiválasztott környezetben, akár több helyszínen végezzük.

Majdnem minden esetben a kreatív fotózás a lakodalom napjára van szervezve. Sajnos ez nem jó választás. Miért? A nagy napon sok esemény követi egymást, és még akkor is érhet bennünket meglepetés, ha úgy gondoljuk mindent átgondoltan osztottuk be az egyes eseményekre szánt időt. Egy pici csúszás mondjuk a készülődéseknél, kikérőnél, vagy a szertartásoknál, már időt vesz el valahonnan. Az izgalom a nyugtalanság megjelenhet a képeken is. Nem biztos, hogy megfelelően tudtok figyelni egymásra. Továbbá amíg a képek készülnek a rokonoknak, barátoknak várniuk kell. – Javaslom, ha van rá lehetőség, a kreatív fotózás az esküvő után legyen. (Természetesen ha nincs megoldjuk aznap. 🙂 )

Esküvői kiegészítők fotózása Magyarország egész területén.

Esküvői kiegészítők fotózása

Kiegészítők fotózása

A lakodalmi kiegészítők fotózása egyik sarokköve az esküvő fotózás pillanatainak. Fontosnak tartjuk nem csak a lakodalmat és a kötelező elemek fotózását, de a menyasszony és vőlegény kiegészítőinek megörökítését is. Ide tartoznak a gyűrűk, a csokor, a nyakkendő és minden egyéb ami ezt a területet jellemzi.

Fontos hangulati elemekként jelentkeznek majd vissza a teljes fotózás anyagában. Továbbá felidézhető az évek múltával milyen volt a menyasszonyi csokor, milyenek voltak a különböző kiegészítők testközelből.

Ezek a kiegészítők minden esetben önállóan kerülnek megfotózásra, akár az évszakra jellemző kiegészítőkkel (pl: falevél), akár az összes kiegészítő egyben.

Esküvő fotózás esetén a lakodalmi környezetet is fotózzuk.

Lakodalmi környezet fotózása

Lakodalmi környezet és a dekorációk fotózása

Az esküvő fotózás elengedhetetlen része, és mi is fontosnak tartjuk, hogy az elkészült asztalok, díszek és minden kiegészítő megfelelően legyen megörökítve, még mielőtt a vendégek megérkeznek.

A dekorációkat, ételeket, tortákat, gyümölcstálakat és a lakodalomban résztvevő összes elemet külön fényképezzük, akár az este folyamán többször is, különböző fényviszonyok mellett.

Fotózzuk továbbá az egész termet, vagy szabadtéri helyeket, ahol a lakodalom megrendezésre kerül. Az ételek felszolgálását, a torták felszelését is megörökítjük.

Esküvői fotókönyv készítése.

Esküvői fotókönyv

Esküvői fotókönyv

Minden fotókönyvet egyedileg készítünk el. A tervezési folyamat alatt lehet kiválasztani a típusát, a felhasznált borító színét, anyagát, a lapok számát, méretét, a hátterek színeit és a bele kerülő képeket. Amikor ezek kiválasztásra kerültek, mi digitálisan összerakjuk a könyvet, amit egy jóváhagyásra átküldünk a párnak (ekkor még van lehetőség módosításokra). Amikor minden részlet a helyére került, indulhat a gyártás. Az elkészülés időtartama 2-4 hét. Mivel a könyvek egyedileg készülnek, így áruk is egyedi és csak a pontos összeállításuk után végleges. Árukat meghatározza a lap szám, a méret, és a felhasznált anyagok.

 • Alap esetben fotókönyveink hagyományos magas minőségű lapokból állnak. Ezekre a lapokra a fotók nyomtatott állapotba kerülnek, így azok sorrendjét nem módosíthatjuk utólag. A lapokra a képek eltérő méretben és formában kerülnek.
 • Fine Art Fotókönyv: A Fine Art Fotókönyv megnevezés első sorban a felhasznált anyagokra vonatkozik. Mivel speciális anyagokból készülnek, így áruk jelentősen drágább a hagyományos fotókönyvekkel szemben. Ellenben sokkal jobban ellenállnak az időnek és a különböző környezeti hatásoknak. Persze ez alatt nem azt kell érteni, hogy a hagyományos fotókönyv 5-10 éven belül elöregedik és tönkre megy 🙂 – Összegezve a Fine Art Fotókönyv speciális anyagokból készül, jóval tartósabb, és egyedibb, de jelentősen drágább is a hagyományos fotókönyvekkel szemben.

Slideshow

Más néven zenés slideshow. Az esküvő fotózás alkalmával elkészített fotókból épül fel. Ugyan az esküvő fotózás -hoz szervesen nem tartozik hozzá, mi mégis azt mondjuk, hogy elengedhetetlen eleme annak. 🙂 A pár kiválasztja kedvenc zenéjét amire az elkészült fotókból egy úgynevezett zenés slideshow-t készítünk. Időtartama a választott zenétől függ (átlagosan 4-5 perc). Minősége Full-HD (1080p). Slideshow-t minden esetben az esküvő fotózás mellé ajándékba adjunk!

Az alábbi árajánlatkérő lap kitöltésével kérhet tőlem esküvő fotózás -ra ajánlatot:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Mikor lenne az esküvő?

  Helyileg hol? (Város)

  Üzenet

  Kérem írja be ezt a kódot captcha az alábbi mezőbe

  Vissza a főoldalra >>