Esküvő fotózás

Kreatív eskövő fotózás Bécs

Tisztelt házasulandó pár. Az esküvő fotózással szinte minden ember találkozik élete során, hiszen az esküvő fotózás olyan terület ami mindenki számára ismert fogalom, nincs esküvő esküvői fotós nélkül (vagy nagyon ritkán 🙂 ). – Az esküvő mindenki számára egy meghatározó esemény, így fontos a jó és megbízható szolgáltatók kiválasztása. Ilyen az esküvő fotós is. – Az esküvő fotózás a pár nagy napjáról, esküvőjéről szól.

Ez úton örülök és köszönöm, hogy ezeket a sorokat olvassátok, mert ez azt jelenti, hogy hamarosan eljön életetek nagy napja. 🙂 Amennyiben fotóst kerestek erre a felejthetetlen és örök alkalomra, jó helyen jártok. Az esküvő fotózás szolgáltatásunk Magyarország egész területén és külföldön is szinte bárhol elérhető.

Esküvői fotóim dokumentalista stílusban készülnek el, azaz nem állítok be soha semmit, nem erőltetek a párra olyan dolgokat amikben kényelmetlenül érzik magukat, nem erőltetem, hogy így meg úgy kellene csinálni, és nem is rendezem meg az eseményeket, hagyok mindent megtörténni a maga módján. Persze a kreatív fotózás teljesen más, ott azért átveszem az irányítást, és maximálisan instruálom a párt, figyelembe véve, hogy ne erőltessem bele őket kényelmetlen vagy feszült helyzetekbe. Próbálok a lehető legjobb kedvvel, segítőkészen állni minden pillanathoz, így akkor is számíthattok rám, ha valamit arrébb kell vinni, nem félek megfogni semmit, stb.

Az eseményeken a fotózás szinte észrevétlenül zajlik, persze ennek ellenére vannak pillanatok amikor közelebb vagyok hozzátok mint ti egymáshoz, de ez a ritkább eset. 🙂

Esküvők összetevői

Az esküvők közös jellemzői, hogy számos összetevőből állhatnak, melyek között vannak kötelező elemek és vannak olyanok amiket nem feltétlenül tart meg a pár. Számos esetben találkozom például azzal, hogy polgári szertartás van, templomi szertartás nincs, persze ritkább esetben ez fordítva is igaz. Vannak olyan párok akik nem szeretnének kreatív fotózást, vannak azonban olyanok akik csak azt. Sok-sok igény és sok elképzelés van, amiket akkor lehet a legjobban kiaknázni, ha részletesen ismerünk mindent az esküvő részleteivel kapcsolatban.

Az alábbi felsorolás segíthet nektek is kiválasztani azokat az összetevőket, melyekre igényt tartotok. Amennyiben részletesebb információkra van szükségetek, csak kattintsatok a linkekre és mindent megtaláltok, természetesen fotókkal együtt. 🙂

Esküvő fotózás galéria