Fotókönyv. Professzionális esküvő fotós szolgáltatások.Fotókönyv nem csak esküvői pillanatokra. Család, gyermek, divat, esküvő és valójában bármilyen pillanatot, eseményt érdemes fotókönyv formájában megörökíteni.

Egy kézben tartott Art Album, teljesen más hangulatot ad képeinknek mint egy monitoron nézett digitális fotó.

Könyveink magas minőségű alapanyagokból, kézzel, precíz, speciális eljárások alapján egyedileg készülnek el. Termékeinkre így nem tudunk előre árakat definiálni, hiszen minden megrendelés egyedi. Eltérő lapszám, anyaghasználat és szín jellemzi őket.

Minden könyvünk ellenáll az időnek, és a különböző környezeti hatásoknak. (Természetesen tűzbe dobva elég, vízbe dobva pedig vizes lesz 🙂 ). Ellenben célszerű őket biztos helyen tárolni, és megóvni minden külső hatástól.

Az elkészítési idő nagyban függ a könyv paramétereitől, pl: lapszám, borító, méret, fotók darabszáma. Amikor egy könyv digitálisan elkészült, úgy azt megrendelőinknek egy utolsó véleményezésre átadjuk ahol még módosíthatók a tartalmak. Ezt követően tudjuk megmondani az elkészülés várható dátumát, ami 30-60 nap közé tehető.

Minden könyv mellé speciális fa doboz is rendelhető, melynek elkészítését a könyv méretei határozzák meg. Árazási is egyedileg történik.

 

Fotókönyv galéria