Hogy dolgozunk mi egy esküvőn

Az esküvők minden pillanatánál szeretünk jelen lenni, természetesen amennyire lehetséges, észrevétlenül. Nem zavarunk meg semmit semmilyen formában, sem eszközökkel, sem a jelenlétünkkel. Próbáljuk felszerelésünket minimalizálni, hogy minél jobban el tudjunk vegyülni, és észrevétlenek tudjunk maradni. Figyelünk minden apróságra és minden pillanatra.

Az eseményeket nem alakítjuk saját izlésünkre, mindent hagyunk megtörténni úgy ahogy annak meg kell történnie. Nem szólunk bele semmibe, és nem tervezünk meg előre semmit. Folyamatosan figyeljük a nap folyamatait és követjük azokat.

Nem hozunk magunkkal esküvői kiegészítőket, és egyéb általunk jónak gondolt dekorációkat.

 

Fények és vakuzás

Minél tovább szeretünk a természetes fényekkel dolgozni, hogy maximálisan vissza tudjuk adni az esküvő hangulatát, az ott megélt pillanatokat azokkal a környezeti hatásokkal amik jelen voltak. Művényeket, vakukat csak akkor alkalmazunk amikor már szükséges.

 

Fotók mennyiséges, elkészülési idő

Egy egész napos esküvőn egy fotós esetén 800-1200 fotó biztosan készül, 2 fotós esetén 1500-2000. Ez a mennyiség a nyers formátumot jelenti, amit a feldolgozási folyamat megkezdésével leválogatunk. Itt az esetleges nem jól sikerült fotók törlésre kerülnek, majd megmarad a tényleges mennyiség. Ezt a fotó anyagot az elsőtől az utolsó fotóig kidolgozzuk, majd ez kerül átadásra. A fotók kidolgozásának ideje 4-6 hét.

 

Retusálás és fotó kidolgozás

Fotóinkról csak azokat a zavaró tényezőket távolítjuk el amiket feltétlenül el kell. Ez lehet egy bőr-sérülés, egy belógó ág, egy hajszál, vagy egy pattanás. Nem végzünk testi átalakításokat, és nagyobb grafikai beavatkozásokat.

 

Szerződéskötés és fizetés

Minden esküvőre szerződést kötünk. Nem dolgozunk szerződés nélkül. A szerződés az esküvő összes tartandó eseményét tartalmazza. Megkötésekor előleget kérünk el, mely a végső árból levonásra kerül. Az előleg összegét közösen határozzuk meg, de minimum 50.000 Ft. A teljes összeget a lakodalom napján elköszönéskor kérjük el egy összegben, melyből az előleget levonjuk.

 

Fotók átadása

Alap esetben egy internetes tárhelyet regisztrálunk minden párnak, melyet személyre szabva, azaz saját email címmel, jelszóval védve készítünk el. Ez a tárhely a pár tulajdonába kerül és marad. Az elkészített fotókat ide töltjük fel 300dpi felbontásban és natív 5000 pixel feletti méretben. Ezen felül minden esküvő mellé ajándékba adunk egy fából készült díszdobozos pendrive-ot, melyen az összes elkészített fotó helyet foglal.