Jegyes fotózás Magyarország egész területén, kérjen ajánlatot még ma. Minden információ a www.tsphoto.hu weboldalán. Professzionális esküvő fotós szolgáltatások.

Jegyes fotózás

Mi is az a jegyes fotózás?

Sokan nincsenek igazán tisztában azzal, hogy mi is pontosan a jegyes fotózás. A lakodalom szerves részeként nem említhető, mégis mesés és felejthetetlen pillanatokat szerezhet a házasság előtt álló pároknak.

A jegyes fotózás első sorban a lakodalom előtti utolsó pillanatokról szól, hétköznapi ruhákban, hétköznapi stílusban. Ilyenkor a pár igényeire szabva választjuk ki a helyszíneket, mely lehet a megismerkedésük helyszíne, a kedvenc helyeik, de igazából bármi ami hozzájuk a leg közelebb áll mind stílusban, mind hangulatban.

A jegyes fotózás a lakodalom előtti hetekben, vagy napokban készül el. A fotók természetesen a lakodalom napján már felhasználhatóak akár videó, vagy slideshow vetítéshez, dekorációnak, vagy köszönő ajándékként.

A fotók helyet kaphatnak (igény esetén) a lakodalomban elkészült fotók mellett egy zenés Slideshow -ban is. Természetesen a képeket minden esetben professzionális kidolgozás után adjuk át digitális formában.

Mobil stúdiónk lehetőséget biztosít extrém jegyes fotók elkészítésére is akár kültéren, akár beltéren egyaránt. Nem riadunk vissza külföldi helyszínek választása esetén sem.

Miért ajánljuk minden párnak a jegyes fotózás -t?

A jegyes fotózás alatt megismerkedünk éles helyzetkben is, nevezhetjük ezt akár a lakodalom főpróbájának, ahol átfogóbb, pontosabb képet kapunk a párról azaz rólatok. Mit szerettek, mit nem, mi áll jól nektek, mi nem. Megismerjük előnyösebb oldalaitokat, így a lkodalomban ezeket a tapasztalatokat már fel tudjuk használni, hogy még szebb és jobb képeket tudjuk rólatok készíteni. 🙂

Milyen ruhákat válasszak a jegyes fotózásra?

Kényelmeset, szépet, egyszerűt, de valójában olyat, amilyet szeretnél. 🙂 A legfőbb szempont a kényelem. Sok esetben ülő és vagy akár fekvő helyzetben is készítünk fotókat, így nagyon nagyon fontosak a kényelmes ruhák és cipők viselése. Természetesen nem szabunk korlátokat az átöltözéseket tekintve, így akár többször is lehet ruhát cserélni. Fontosak (de nem minden esetben) a kiegészítők, mint pl. táska, szemüveg, ékszerek. Fontos itt megjegyezni, hogy a kevesebb több. 🙂

A legfőbb szempont, hogy a jegyes fotózás alatt a pár jól érezze magát. A fotók jó kedvvel és kényelmesen készülhessenek el.

Az alábbi gombbra kattintva tekinthetitek meg jegyes fotózás galériáinkat:

Jegyes fotózás galériák

 

Vissza a főoldalra >>