Legnagyobb értékű fotózás csomagomat ajánlom fel jótékonysági céllal azok számára akik egyéni divat (női vagy férfi) pár vagy jegyes fotózást szeretnének.

A csomag normál ára 250 Euró.

Jelige: SEGÍTS HA SEGÍTHETSZ

Ára: 250 Euró melyből most elengedek 50 Eurót így összesen 200 Euró -ba kerül a teljes fotózás. Ebből az összegből 100 Euró kerül átadásra Baranyai Erikának minden jelentkező pár után, betegsége és sajnálatos élethelyzete miatt.

Erika Facebook oldala, ha tudod támogasd Te is: https://www.facebook.com/erika.baranyai.94

“S hogy ki is az a Baranyai Erika, kinek is gyűjtünk?
Erika remélhetőleg túl van a mellrákon, de sajnos az élete ettől még nem oldódott meg. Az implantátumokat a szervezete kilökte, kapott egy szívinfarktust,majd a CT-hez használt kontrollanyagtól leállt a veséje. Mindezek tetejében cukorbeteg és glutén-alleregiás. Ha ez még mindig nem lenne elég, emellett sajnos dolgozni sem tudott, s mikor kórházba került, nem tudott megjelenni az Ams Terminen sem, így azt is megvonták Tőle.
Erika jelenleg vidéken él, messze a családjától, barátaitól, orvostól. Célunk az lenne, hogy segítsünk neki itt Bécsben egy kis lakás kaucióját összegyűjteni és segíteni őt a jelenlegi nehéz helyzetében, hogy a mindennapi bevásárlást és a gyógyszereket finanszírozni tudja. Folyamatban van a rokkantosítása, így remélhetőleg 1-2 hónapon belül már rendeződik az anyagi helyzete, így később már nem szorul a közösség segítségére, de jelenleg sajnos igen. Pénz helyett vásárlási utalványt is adhattok (billa,adeg,bipa,Spar), minden megoldás hatalmas segítség lenne.
Köszönöm,ha végigolvastátok – Halász Eszter (Aki az egészet szervezi.)”

A csomag ajándékba is adható, erről kérlek írj egy üzenetet az alábbi űrlap kitöltésével, melybe írd bele, hogy ajándékozni szeretnéd. Ekkor a részletek egyeztetése után egy ajándékutalványt készítek, melyet át tudsz adni.

A fotózás témája lehet:

  • Női divat egyéni kültéren
  • Férfi divat egyéni kültéren
  • Pár kültéren
  • Jegyes kültéren

Kizárólag 2019.07.01 napjától 2019.08.01 napjáig történő foglalásokra kérhető.

Fontos: Nem azokra a fotózásokra vonatkozik amiket a fenti dátumok között tudunk megcsinálni, hanem azokra amiket a fenti dátumok között foglalsz le. A fotózás kérhető 2020-ra is.

Időtartama 3-4 óra, képek darabszáma 250-300 db melyből az összes professzionálisan kidolgozva kerül átadásra digitálisan online tárhelyen. Papír alapú fotók is kérhetőek, melynek ára egyéni darabszám függő.

Helyszín Bécs városán belül szabadon választható díjmentes utazási költséggel. Egyéb városokban / országokban történő fotózások utazási költségeit a fenti ár nem tartalmazza.

A korábban már lefoglalt és szerződésbe rögzített fotózásokra az akció nem érvényes.

Jelentkezés és időpont egyeztetés az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:

Kérlek ügyelj az adatok pontos megadására, ellenkező esetben nem tudom felvenni veled a kapcsolatot.

Captcha

Kérem írja be ezt a kódot captcha az alábbi mezőbe:

 

Fotógaléria: