Leica D-Lux Typ-109

Megrendezésre kerül 2017. szeptember 26 – napján III. Low Light fotóséta workshopunk Bécsben.

Helyszín: Kaisermühlen VIC – valamint a duna mindkét oldala.

Kezdés 18:00 -kor, találkozó a Kaisermühlen VIC metrómegállóban.

A workshop ára: 60 euró / fő.

Létszám minimum 2 maximum 5 fő.

Minden résztvevő a saját felszerelését használja.

A workshopnak nem feltétele a professzionális fotós felszerelés, viszont mobiltelefonnal való fotózás csak abban az esetben lehetséges, ha azt valamilyen állványra fel tudod rakni és támogatja a záridő választásának lehetőségét.

Ajánlott eszközök

 • Állvány (kicsi, nagy, bármilyen)
 • Tökörreflexes fényképezőgép (teljesen mindegy, hogy fullframe vagy crop váz)
 • Távkioldó, vagy fényképezőbe épített időzítő (utóbbi szinte mindegyikben van)
 • 18-55mm környéki objektív, vagy bármely 18-55mm közé eső fix optika.

A workshopon való részvétel megköveteli a fényképeződ alapvető ismeretét, és annak használatát. Legalább 1db fotót tudj vele készíteni. 🙂

A séta alkalmával bemutatásra kerülnek az alacsony fényviszonyok mellett alkalmazható fotózási technikák, melyekkel az alábbi stílusú fotókat lehet elkészíteni. Senki ne gondolja, hogy ezeket a fotókat csupán méreg-drága gépekkel és objektívekkel lehet elkészíteni. Minden technika és beállítás a helyszínek előtt el lesz magyarázva. Kezdés naplementében, majd egészen éjszakába menően fotózunk. Időtartam hozzávetőlegesen 3-4 óra (nem kötelező ennyit maradni ha valaki korábban haza szeretne menni nyugodtan megteheti). Ételről, italról mindenkinek magának kell gondoskodnia. A fotók digitális utómunkázását, szerkesztését, vágását és javítását mindenki önállóan otthon végzi el saját stílusa szerint, ezek kiértékelésére, véleményezésére a későbbiekben van lehetőség.

A workshop-on nem vehetnek részt családtagok, barátok, rokonok vagy házi kedvencek. Ennek fő oka, hogy mindenki oda tudjon figyelni a WS-en elhangzottakra és a gyakorlati részekre.

Pontosabb részletek jelentkezést követően.

 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Megjegyzés