Női fotózás

A női fotózás a modell és divatfotózás közül az egyik kedvenc műfajom, nem is tagadom! 🙂 Nyugodtan mondhatom, hogy minden nő álma egy vagy akár több divatfotó.

Merőben más megközelítést igényel mint a férfi fotózás . A női fotózás mára szinte “mindennapos” lett a nők életében. Ahogy a fotózás mint lehetőség bekerült a hétköznapi életbe, és a különböző szolgáltatások egyre elérhetőbbé váltak mindenki számára, úgy növekedtek a keresletek a divatfotók iránt is. Ma már nem csak a nők, de a férfiak is egyre többet fotóztatják magukat.

Kik készíttetik el ezeket a fotókat?

Szükség van egy új profil képre, vagy egy komplett portfólióra. Esetleg divatügynökségekhez akarunk jelentkezni, ahova portfóliót kérnek. Párunkat szeretnénk meglepni pár igazán jó fotóval. A lehetőség számtalan, és csak képzeletünk szabhat határt.

A női fotózás végezhető kültéren, beltéren, vagy akár stúdióban (természetesen saját stúdióval rendelkezünk). Kitelepülést is vállalunk, így a hölgyek otthonában, vagy kijelölt helyszínen is el tudjuk készíteni a fotókat. Magyarország egész területén dolgozunk, és nem félünk az utazástól sem. 🙂

Ruhák és kiegészítők

Mivel a nők sajátossága a hatalmas ruhatár, cipő, táska és kiegészítő készlet 🙂 – ezért akár több ruha kollekciót, több kiegészítőt is használhatunk. Megbízóink maguknak biztosítják a ruhákat, kiegészítőket, hiszen mi nem tudunk fenntartani egy akkora ruha és kiegészítő kollekciót, amiben mindenki megtalálja az ízlésének legmegfelelőbb darabokat, méreteket. A ruhák, kiegészítők biztonságáról megrendelőinknek kell gondoskodniuk. Igény esetén asszisztenseink segítenek a ruhák mozgatásában, átöltözésben.

Külső helyszínekben nem szabunk korlátokat, így 100%-ig figyelembe tudjuk venni megbízóink igényeit. A helyszínek kiválasztása közös döntés eredménye. Javaslatokat teszünk természetesen különböző helyekre amennyiben a helyszín számunkra ismert.

Első lépések

Minden női fotózás egy személyes találkozóval kezdődik ahol a pontos összetevők tisztázása történik. Közösen kiválasztjuk a helyszíneket, és a fotózás kezdési időpontját. Átbeszélésre kerülnek a ruha kollekciók, kiegészítők. Maximálisan törekszünk megrendelőink igényeit, elképzeléseit megvalósítani.

Itt kérhet ajánlatot női fotózásra >>

Vissza a főoldalra >>