Minden évben megrendezésre kerül a karácsonyi fotózás mely első sorban családoknak, pároknak szól. 🙂

Az elmúlt évek alatt nagyon sok család és pár tisztelt meg bennünket, és választotta karácsonyi fotózás szolgáltatásunkat. Mindig törekszünk arra, hogy felülmúljuk az előző évek stílusát elkerüljük a sablonos megjelenési formákat. Próbálunk egyedi és emellett meghitt pillanatokat megörökíteni. Szeretjük, ha fotóink történeteket mesélnek el, és olyan összhatássá állnak össze melyek valóban maradandó élményt okoznak.

Helyszín és időpont:

2020 -ra még nincs fix időpontunk, várhatóan november utolsó 2 és december első 2 hetében tartjuk karácsonyi fotózás eseményeinket.

Várható városok:

Magyarországon: Kaposvár

Ausztriában: Bécs, Melk

Általános információk a karácsonyi fotózás szolgáltatásunkról:

Minden fotó professzionálisan kidolgozva kerül átadásra. Az árak tartalmazzák a kidolgozás, retusálás költségeit is. Előhívott papír alapú fotókat a csomagárak nem tartalmaznak.

Időpontfoglalás Magyarországról: 06 70 50 40 318 – Ausztriából: 0664 123 94 29 vagy 0660 922 0070 Csak előre egyeztetett időpontfoglalással tudjuk elvállalni a fotózásokat!

A karácsonyi dekorációkat és kellékeket mi biztosítjuk, de ettől függetlenül egyénileg mindenki hozhat magával bármit amit a fotókon szeretne látni.

Átöltözési lehetőség biztosított.

Árak

  • 25.000 Ft / 40 digitális fotó (előhívott papír alapú fotót nem tartalmaz) 3 főig.
  • 30.000 Ft / 60 digitális fotó (előhívott papír alapú fotót nem tartalmaz) 4 – 8 főig csak ez a csomag választható.
  • 45.000 Ft / 80 digitális fotó (előhívott papír alapú fotót nem tartalmaz) 9 – 15 főig csak ez a csomag választható.
  • 15 fő felett egyedileg készítünk ajánlatot.

 

Fotóink: