0
Karácsonyi fotózás

Varázslatos környezetben

Karácsonyi fotózás

Minden évben megrendezésre kerül a karácsonyi fotózás mely első sorban családoknak, pároknak szól. 🙂 Stílusában próbáljuk a varázslatos karácsony este hangulatát visszaadni az otthon melegével és a család szeretetével együtt. Az idei évben is több helyszínen várunk benneteket Magyarországon és Ausztriában is. A karácsonyi fotózás helyszíne egy hangulatosan berendezett fotóstúdió, ahol a fotók több variációban, több átöltözéssel, kiegészítőkkel készülnek el. Természetesen mindenki saját igényeire szabva hozhat magával különböző egyedi és saját kiegészítőket is.

 

Az elmúlt évek alatt nagyon sok család és pár tisztelt meg bennünket, és választotta karácsonyi fotózás szolgáltatásunkat. Mindig törekszünk arra, hogy felülmúljuk az előző évek stílusát elkerüljük a sablonos megjelenési formákat. Próbálunk egyedi és emellett meghitt pillanatokat megörökíteni, amik visszaadják a karácsony hangulatát, az otthon melegét és a szeretetet ami körülvesz minden családot és párt. Szeretjük, ha fotóink történeteket mesélnek el, és olyan összhatássá állnak össze melyek valóban maradandó élményt okoznak. A fotózás helyszínei (minden városban) jól megközelíthetőek, könnyen lehet parkolót találni.

Általános információk a karácsonyi fotózás szolgáltatásunkról

A karácsonyi környezetet és a hátteret mi készítjük el a mellékelt fotók szerint, nem utólag lesz cserélve vagy odaretusálva. A fotók a nyers formában csupán az alapját képezik a végleges fotóknak. Minden elkészített fotó kidolgozáson megy át, hogy megkapja a végleges formáját. A csomagáraknak megfelelően minden család annyi képet kap kidolgozva amennyi a választott csomagban szerepel.

 

A fotózás alatt nem csak a családról, hanem külön minden személyről és a személyek egyedi variációiban is készül fotó. Az árak tartalmazzák a kidolgozás, retusálás költségeit is. A fotózásra házi kedvenc is hozható, az ide vonatkozó felügyeletet mindenkinek saját magának kell megoldania.

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás Magyarországról: 06 70 50 40 318 - Ausztriából: 0664 123 94 29 vagy 0660 922 0070 Csak előre egyeztetett időpontfoglalással tudjuk elvállalni a fotózásokat!

 

A foglalható időpontok korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérnénk mindenkit, hogy mielőbb foglaljon, mert az elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy sokkal többen szerettek volna jönni, mint amennyi időpontunk volt, és mivel a fotózási helyszíneket mi is úgy béreljük amiket hónapokkal előre le kell fixálnunk, ezért másik napokra ezeken a helyszíneken nem tudunk fotózásokat elvállalni.

 

A karácsonyi dekorációkat és kellékeket mi biztosítjuk, de ettől függetlenül egyénileg mindenki hozhat magával bármit amit a fotókon látni szeretne.

Fontos

  • A végeredmény az alábbi fotóink szerint készül el, utólagos háttér módosításokra, fotózáson részt nem vevő személy odaretusálására, testmódosításokra, és nagyobb grafikai munkákra nincs lehetőség.
  • A csomagárak a fotózást és az elkészített fotók kidolgozását tartalmazza.
  • Átöltözési lehetőség biztosított.
  • A fotózás időtartama 30 perc.
  • A fotózás végén online számlát állítunk ki, melyet minden család a megadott email címére kap meg digitálisan.
  • Mivel a fotóstúdióban számtalan borítható, törhető (veszélyes és sérülést okozó) tárgy található, ezért kisgyermekek esetén szüleiknek gondoskodniuk kell gyermekükről, azok felügyeletéről és a berendezési tárgyak biztonságáról.
  • Ittas vagy cselekvőképességét befolyásoló szer hatása alatt álló személy nem vehet részt a fotózáson.

Karácsonyi fotózás helyszínek és időpontok

Jelenleg 2021-es évre még nem írtunk ki időpontokat. Kérlek érdeklődj emailben, vagy telefonon.

Itt kérhetsz árajánlatot karácsonyi fotózásra.