Lakodalom fotózása vagy más néven a party az az esemény ami a lakodalom napjának a végén kerül megrendezésre. Nem más mint az ünneplés, az evés ivás, a tánc és a buli. 🙂

Ez az esemény szinte minden lakodalom része, ahol a pár a vendégeikkel megünneplik egybekelésüket. Itt kerülnek megrendezésre a különböző lakodalmi játékok, a nyitótánc, a apa-lánya és az anya-fia tánc, valamint sok más esemény: torta felvágása, ajándékok átadása, menyecsketánc.

Lakodalom fotózása alatt nagy figyelmet fordítunk az események megörökítésére, hogy semmi ne maradjon ki. Egészen attól a pillanattól ahogy a pár először belép a terembe készülnek fotók az utolsó eseményig ami általában a menyecsketánc.

Fotózásra kerülnek a különböző események önállóan is, valamint a tánc ahol a vendégek már a táncparketten táncolva ünnepelnek. Persze az egész lakodalom – party fotózása alatt a legnagyobb figyelmet a pár kapja, róluk készül a legtöbb fotó. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a többi vendégre nem figyelünk, épp ellenkezőleg. Nagyon nagy hangsúlyt kapnak a házasulandó pár mellett az örömszülők, a nagyszülők, a testvérek, rokonok, barátok és a gyerekek is.