Fitness fotózás

Az alakformálás a fitness ma már sok ember mindennapjához tartozik. Az egészség, a fittség megőrzésének ezen formája senki előtt nem ismeretlen. Erre ma már egész iparágak épültek. Ilyen többek között a fitness fotózás szolgáltatásunk is.

Sokan megelégszenek heti 1-2 alkalommal egy kis testmozgással ami kikapcsolódást, és sportot is jelent egyszerre. Vannak azonban azok akik kicsit jobban, kicsit mélyebbre beleássák magukat ezekbe a sportágakba. Nekik nem elegendő egy szimpla esti kocogás.

Akik elhivatottan magas szinten űzik ezeket a sporttevékenységeket fontos lehet testük fejlettségi állomásait lépésről lépésre megörökíteni. Ezért szinte mindenki számára elérhető fitness fotózás szolgáltatásunk.

Ha úgy érzed megvan a megfelelő szint, tested a legjobb formájában tündököl, akkor talán itt az ideje ezt megörökíteni egy fitness fotózás keretén belül. 🙂 – Akkor is érdemes időt szánni a fotózásra, ha a fejlettségi állomásokat, szinteket szeretnéd dokumentáltatni magadnak, így láthatod majd az idő múlásával honnan indultál és hova jutottál. A lehetőség számtalan.

Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy akár kedvenc edzőtermedben, szabadtéren, lakásban vagy stúdióban készüljenek el a legjobb képek rólad. Mobil eszközökkel és stúdió felszereléssel egyaránt rendelkezünk, így a kiszállás különböző helyszínekre nem jelent gondot. Nem ijedünk meg a távolságtól és egy kis utazástól sem.

Dolgozunk a határon túl is, ahol munkánkra igény van. Németül és Angolul felső szinten beszélünk, a kommunikáció nem okozhat problémát. Természetesen Magyar nyelven kiválóan beszélünk. 🙂

A fitness mellett vállaljuk más sporttevékenységek fotózását is. Szolgáltatásunk így nem korlátozódik erre a fotózási kategóriára. Amennyiben úgy gondolod, hogy tevékenységed nincs a palettánkon kérj ajánlatot és írd le részletesen milyen elképzeléseid vannak.

A különböző sporteszközöket, felszereléseket és kiegészítőket megrendelőinknek kell biztosítani. Sajnos nem áll módunkban ezeket rendelkezésre bocsájtani. A szállításukról is gondoskodni kell.

Cégünk külön üzemeltet egy német nyelvű weboldalt Ausztriai ügyfeleinknek, melyet az alábbi címen lehet elérni: www.fitnessfoto.at

Amennyiben a Fitness fotózás szolgáltatásunk felkeltette érdeklődésedet, erre a linkre kattintva kérhetsz árajánlatot: ÁRAJÁNLAT

Fitness fotózás fotógaléria