0

Menyasszonyi csokor

Menyasszonyi csokor

Menyasszonyi csokor

Egy esküvői csokor lehet nagyon sok féle. Tényleg csak a képzeletünk szab határt. Az esküvő fotózásának szempontjából jobb választás a közepes méretű és nem túl sok rikító virágból álló esküvői csokor. Ennek számos oka van, viszont fontos, hogy olyan legyen amilyet a menyasszony szeretne. Ebben ne kössön semmilyen kompromisszumot. Egyetlen javaslat itt, hogy jó ha harmonizál a vőlegény kitűzőjével esetlegesen a lakodalmi helyszín dekorációjával. Legyen a csokor a dekoráció csúcsdísze.

 

A túl nagy esküvői csokor ami már viccesen inkább esküvői bokor 🙂 többet takar ki a menyasszony és vagy vőlegény ruhájából mint talán azt szeretnének. Ennek ellenére a túlzott méretekkel elkészített csokrok is csoda szépek, de ami az előnyük az egyben hátrányuk is, továbbá a mérettel együtt a súly is megnő és azért azzal számolni kell, hogy a menyasszonynak a lakodalom alatt elég sokáig kell tartania.

A ritkán előforduló, de nagyon rikító virágokból álló esküvői csokor elvonhatja a figyelmet a párról, főleg egy olyan környezetben ahol a színek annyira nem dominálnak. Ez abban az esetben is igaz ha a csokor méretei akkorák, hogy kitakarja a menyasszonyi ruha java részét. Itt csak egyetlen javaslatot tudok tenni, mindenki törekedjen a harmóniára, és vegye figyelembe a lehetőségeket, előnyöket és hátrányokat egyaránt. 🙂 - Mindezektől függetlenül válasszunk olyan csokrot amilyet valóban szeretnénk, hiszen a saját lakodalmunk legyen minden részletében olyan amilyet megálmodtunk.

 

Az esküvői csokor harmonizáljon az esküvőn alkalmazott dekorációkkal, a környezettel és illeszkedjen ne csak a menyasszony de a vőlegény ruhájának színéhez is.

 

Sokszor felmerül külön napi kreatív fotózás esetén, főleg akkor amikor az esküvő utáni napra szervezi a pár, hogy a csokor hogy fogja kibírni.

Menyasszonyi csokor
Esküvői
Esküvői
csokor
Esküvői
Esküvői
Esküvői
csokor
Esküvői
Esküvői
Esküvői
csokor
Esküvői
Esküvői
Esküvői
csokor
Esküvői
Esküvői
Esküvői
csokor
Esküvői
Esküvői
Esküvői
csokor
Esküvői
Esküvői
Esküvői
csokor

Ilyen esetben törekedni kell arra, ha az a szempont fontos számunkra, hogy ne kelljen új csokrot készíttetnünk, hogy a kreatív fotózás lehetőleg az esküvő utáni napon legyen. Ebben az esetben a csokrot le kell hűteni, hűtőben tárolni ameddig csak lehet, így ki fogja bírni a következő nap végéig.

 

Az esküvő alatt a menyasszony nem minden esetben az esküvői csokor eldobásában gondolkozik, ilyenkor egy külön csokrot készíttetnek. Ez általában kisebb de a menyasszonyi csokor "másolata". Sok esetben a dobócsokor 3 vagy 4 részből áll ami a dobás pillanatában szétesik, így több hölgy is elkaphatta azt. Ezzel fokozni tudjuk a dobás viccességét. 🙂

Fotózás szempontjából minden csokrot külön megfotózunk, akár több környezetben is, gyűrűkkel és gyűrűk nélkül, hogy a fotó tökéletesen visszaadja a csokor jellegét, színvilágát és formáját.

 

Itt is megtalálsz: Instagram