0

ESKÖVŐI FOTÓS WORKSHOP STYLED SHOT

Egyénileg

Csak Neked

JELENTKEZEK
Egyedileg összeépített környezet

Valódi modellekkel megrendezett esküvő

Miről is szól az esküvői fotós workshop Styled Shot?

Esküvői fotós workshop Styled Shot

Esküvői fotós workshop Styled Shot lényege, hogy minden megtervezett és előre elkészített. Alapvetően egy kitalált esküvőről beszélünk, ahol a pillanatokat és a környezetet mi tervezzük meg. Lehetőség van a jelenetek többszöri fotózására, az esetleges nem jól sikerült pillanatok újra forgatására.

 

A fotózás épített, vagy külön kiválasztott helyszínen,  helyszíneken zajlik valódi modellekkel. A modellek valódi párok, de előfordul az is, hogy olyan modellekkel dolgozzunk akik a való életben nem alkotnak párt. Utóbbit azért nem szerencsés választani, mert a pusziszkodós jelenetek nem vagy nehezen kivitelezhetőek.

 

Az esküvői fotós workshop Styled Shot további lényege, hogy minden megengedett a tervezési folyamat alatt. Így szabadon ötletelhetünk a különböző különlegesebbnél különlegesebb pillanatok megtervezésén és a környezet dekorálásán. A ruhaválasztásokban a lehetőségekhez mérten gondolkodhatunk. A ruhákat általában szintén TFCD alapont egy ruhaszalon biztosítja számunkra. Viszont sok esetben adódik olyan is, hogy a női modellnek rendelkezésére áll egy esküvői ruha.

 

Az időpont is egyedileg kerül kiválasztásra, szinkronban maradva minden résztvevővel.

Jelentkezés feltételei / Paraméterek

Ahhoz, hogy valaki részt vegyen az esküvői fotós workshop Styled Shot workshopon, szerződést kell kötnünk. A szerződés minden részletre kitérően szemléltei a lehetőségeket, és a jogokat.

 

A workshop időtartama 1 nap. Nincs lehetőség 2 vagy több napra bontani.

 

A workshopon egyedül veszel részt, csoportos foglalkozásra nincs lehetőség. Ennek előnye, hogy minden figyelem rád irányul, és minden részletet azonnal a helyszínen át tudunk beszélni. Az esetleges technikai vagy elméleti hibák azonnal korrigálásra kerülnek.

 

A részvételről 27%-os ÁFA-s számlát állítok ki, mely vállalkozó esetén elszámolható.

 

A jelentkezés alapfeltétele két tényező. Az egyik a saját felszerelés, melynek használatával legyél tisztában. Javasold: Fullframe váz, 35mm -es és 50 vagy 85mm-es objektív, legalább 1db rendszervaku. A másik a fotózásban megszerzett alapvető tapasztalat, tehát tudj értékelhető fotókat készíteni. A workshop alatt nincs lehetőség a fényképezőgép használatának és a fotózás alapjainak elsajátítására. Továbbá előny, ha tisztában vagy azzal, hogy egy esküvő nagyjából hogy épül fel.

 

Az esküvői fotós workshop Styled Shot - nem tartalmaz fotókidolgozást és fotófeldolgozást. Az esküvőn készül fotók átbeszélését, közös kiértékelését viszont igen.

Valódi moody stílus, egyedi szemlélet

Merd megvalósítani az álmaidat, legyél különleges esküvői fotós

Esküvői fotós workshop
Esküvői fotós workshop
Esküvői fotós workshop
Styled shot
Esküvői fotós workshop
Esküvői fotós workshop
Esküvői fotós workshop
Styled shot
Esküvői fotós workshop
Esküvői fotós workshop
Esküvői fotós workshop
Styled shot
Esküvői fotós workshop
Esküvői fotós workshop
Esküvői fotós workshop
Styled shot
Esküvői fotós workshop Styled Shot
Esküvői fotós workshop
Esküvői fotós workshop
Styled shot
Esküvői fotós workshop Styled Shot
Esküvői fotós workshop Styled Shot
Esküvői fotós workshop Styled Shot
Egyedileg csak neked
LEHETŐSÉGEK

Melyik típusú Styled Shot áll hozzád közelebb?

TERMÉSZETBEN

Esküvői fotós workshop Styled Shot inkább az esküvői kreatív fotózásról szól, ami számomra mindig jobbnak tűnik természetes környezetben. Preferálom a mély erdőket, a fenyveseket, a tavakat és a naplemente közeli időszakokat. Amennyiben számodra is a természetes környezet a szimpatikusabb, úgy ezt a típust kell választanod.

ÉPÜLETBEN

Az esküvői fotós workshop Styled Shot épületben is rengeteg fotózási lehetőséget rejt. Nagyon különleges és egyedi pillanatok fotózhatóak meg az előre megtervezve. Az ilyen típusú fotózásokat nagyon szeretem kastélyokban, várakban, és hasonló környezetben fotózni természetes fények mellett.

BÓNUSZ (ELMÉLET)

Az esküvői fotós workshop Styled Shot nem csak  gyakorlatból áll. Az elmélet ugyanolyan fontos része az egésznek. Pl.: hol, milyen felszereléssel dolgozunk. A megrendezett környezet lehetőségeinek kihasználása. A modellek instruálása mind mind az elméleti részhez tartozik.

Általános információk

Az esküvői fotós workshop Styled Shot -al kapcsolatban

Az esküvői fotós workshop Styled Shot azoknak szól akik speciálisabb, egyedibb fotókat szeretnének készíteni. A valódi esküvők nem minden esetben adnak lehetőséget maradéktalanul elkészíteni a fotókat, hiszen mindenre meghatározott idő áll csupán rendelkezésre. Gondoljunk bele abba, ha egy egész napunk lenne arra, hogy az általunk megálmodott fotókat elkészítsük, úgy, hogy közben akárhányszor újraforgathatjuk a jeleneteket. Korlátozások nélkül állíthatjuk be modelljeinket és tervezhetjük újra akár az egész környezetet, vagy a dekorációt.

Modellekkel dolgozunk

Mivel modellekkel dolgozunk, így kicsit könnyebb dolgunk van abból a szempontból, hogy megvalósítsuk saját egyedi elképzeléseinket. A modelleket viszont instruálnunk kell, meg kell mondanunk nekik, mit és hogyan csináljanak. Az esküvői fotós workshop Styled Shot ebből a szempontból egy nehezebb választás, hiszen a valódi esküvőkön semmilyen formában nem kell instruálnunk a házasulandó párt. Persze csak akkor, ha dokumentarista esküvői fotózást csinálunk.

Miket fotózhatunk?

Gyakorlatilag mi mondjuk meg és találjuk ki. Ha pl a kreatív fotózást szeretnéd erőltetni, akkor azt, ha a ruhák felvételét akkor azt, ha egy templomi szertartást, akkor azt, ha egy polgári szertartást akkor pedig azt. Mindenképpen vegyük figyelembe, hogy annak ellenére, hogy egy egész nap rendelkezésünkre áll, az idő mégis korlátozott. Több fotózást esetén számolnunk kell az utazással, a helyszínen a pakolásokkal, a modellek pihenőidejével, az ebédszünettel stb.

Kit és hogyan?

Az esküvői fotós workshop Styled Shot esetén gyakori kérdés az, hogy kit és hogyan fotózzunk. Erre a válasz nagyon egyszerű. Három féle fotózást különböztetünk meg és ezeket mindet alkalmazzuk is: a menyasszony, a vőlegény és a kettő együtt.

 

Nagyon rossz megközelítés az, hogy ha kizárólag a párra fókuszálunk és külön nem fotózzuk meg őket. Ezt az esküvői fotós workshop Styled Shot alkalmával külön kihangsúlyozom, hogy mindenkit fotózzunk meg külön is, ezzel színesítve a fotóanyagot.

Kreatív körnezet

A környezet összeállításához, a dekorációhoz, és még a süteményekhez / tortákhoz is alapvetően szakembert hívunk, akik TFCD alapon lesznek jelen a fotózáson és az általuk készített dekorációkról, süteményekről / tortákról külön fotóanyag is készül, melyet számukra nagy felbontásban továbbfelhasználás céljából logó mentesen biztosítunk.

Workshop Ára

A workshop árát egyedileg készítem el a pontos igényekre szabva. Az árkalkulációhoz egy előzetes egyeztetés szükséges, ahol tisztázzuk milyen fotózást szeretnél pontosan, hol és mikor. Amikor minden összeállt akkor születik meg a végső ár.

 

Itt is megtalálsz: Instagram

Itt jelentkezhetsz a Workshopra.