0

Esküvői fotós és divatfotós

Simon Tibor esküvői fotós és divatfotós oldala

Esküvői fotós Szeged

Esküvői fotós Szeged

Esküvői fotós Szeged szolgáltatásunk nem csak szegedieknek. 🙂 Szeged, a dél-alföldi régió közel legnagyobb városa, népszerű célpont az esküvői fotózások számára. A város történelmi és kulturális háttere, valamint az építészeti remekművei, gyönyörű parkjai és természeti kincsei teszik az esküvői fotózásokat egyedivé és emlékezetessé.

Tovább olvasom
Esküvői fotós Marcali

Esküvői fotós Marcali

Esküvői fotós Marcali szolgáltatásunk minden házasulandó pár igényeire megfelelő megoldást kínál. Ez a blog bejegyzés kifejezetten olyan pároknak szól akik Marcaliban, Marcali környékén vagy a Balatonnál tervezik esküvőjüket.

Tovább olvasom
Javaslatok az esküvői fotózáshoz

Javaslatok az esküvői fotózáshoz

Javaslatok az esküvői fotózáshoz, hogy mit ne vagy mit csinálj máshogy a saját esküvődön. Úgy gondolom ez a posztom nagyban segítheti azon párokat akik a maximumot szeretnék kihozni esküvőjükből. 🙂

Szeretnék maximálisan rávilágítani az általános és szarvas hibákra, hogy a fotókon valóban minden pillanat tökéletesen jöjjön vissza.

Az esküvő előtt ne menj szoláriumba órában, a nagypapát ne engedjétek előtte nap fűnyírót szerelni, hogy aztán levágja vele a saját ujjait, ne nyald a szád templomi bevonulás közben és hasonló finomságok. 🙂

Tovább olvasom
Midjourney Magyar leírás

Midjourney Magyar leírás

Midjourney Magyar leírás lépésről lépésre. Ismerd meg az mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket.

Ma az interneten nagyon sok minden a mesterséges intelligencia és az egyéb MI alkalmazások körül forog. Nem kivételek ez alól sem a rajzoló sem a zeneszerkesztő, de még a szövegíró alkalmazások sem. A Midjourney jelenleg az egyik legjobb képgeneráló MI. Ismerd meg lépésről lépésre ennek alkalmazását.

Tovább olvasom