Erotikus fotózás

Miről is szól az erotikus fotózás ? – A fotózás ezen ágát nem szabad összekeverni különböző tartalmakkal. Itt kifejezetten a test szépségeit és rejtelmeit örökítjük meg maximális diszkréció mellett. Az erotika nem feltétlenül jelent meztelenséget. Elegánsabban boudoir fotózásnak is nevezhetjük. Az erotikus fotózás szolgáltatásunk ugyan első sorban hölgyeknek szól, de természetesen az urak is igényelhetik ezt a fotózási típust.

Ma már sokkal nyitottabban állnak hozzá a hölgyek a különböző akt, fél-akt, fehérneműs vagy egyéb de szexi képsorozatok elkészítéséhez, mint korábban. Igényeik szerint a képek párjuknak készülnek, de sok esetben találkozunk olyan igényekkel is, amikor valaki meg szeretné örökíteni az aktuális testi adottságait. A képeket otthon, stúdióban, vagy akár szabad téren is el tudjuk készíteni. Kitelepülést is vállalunk ha megbízónk saját otthonában, vagy kijelölt helyszínen szeretné elkészíttetni a fotó sorozatot.

Kik készíttetik el ezeket a fotókat?

Van aki egy egyszerűbb de erotikusabb fotósorozattal szeretné meglepni párját. Van aki többet és merészebb dolgokat szeretne akár saját magának elkészíttetni. A fotók magukért beszélnek. Az erotikus fotózás ,az erotika nem keverendő össze semmilyen pornográf tartalommal, hiszen itt a test szépsége a lényeg, nem pedig a szexuális vágy felkeltése, vagy fokozása. A fotózásokat első sorban zárt környezetben otthon, stúdióban vagy egy szállodai szobában, végezzük. Mobil stúdió eszközökkel rendelkezünk, így a kitelepülés semmilyen problémát nem okozhat. A távolság sem akadály, nem ijedünk meg az utazástól. Magyarország egész területén és külföldön is vállalunk erotikus fotózásokat.

Párok jelentkezését is várjuk. Az erotikus fotózás nem korlátozódik egy személyre, párok ugyanúgy igényelhetik fotózási szolgáltatásainkat.

Az erotikus fotózás maximális diszkrécióra és bizalomra épül. Hölgyek esetén női fotóst is tudunk biztosítani, amennyiben egy férfi jelenléte zavart keltene.

A fotózás ezen ágát kizárólag 18 életévét betöltött személy kérheti tőlünk. Ellenkező esetben semmilyen formában nem áll módunkban elvállalni azt, még szülői engedéllyel vagy direkt a szülő általi felkérésre sem!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az erotikus fotózás iránt az alábbi linkre kattintva kérhet ajánlatot:

Itt kérhet ajánlatot erotikus fotózásra >>

Vissza a főoldalra >>