0

Online fotós workshop

Online fotós workshop

Online fotós workshop

Az online fotós workshop előnyös mindazoknak akik nem akarnak, tudnak napokat rászánni utazásra, és a workshopra. A teljes WS személyre szabott, pontos felmérésekre épül. Az információ átadása történhet Skype, Facebook messenger vagy Discord szoftverekkel. A részvétel feltétele a kamera és a mikrofon.

Online fotós workshop

A workshop tematikája, hossza és részletei egyedileg teljesen személyre szabva a pontos igényekre vetítve kerülnek kialakításra. Ennek megfelelően nem dolgozom fix árakkal, hiszen mindenkinek másra van szüksége. Úgy gondolom mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, hiszen aki most vesz fényképezőgépet a kezébe, rengeteg időt és energiát spórol meg azzal, ha részt vesz akár egy kezdőknek kialakított workshopon.

Az elméleti tudás átadása online történik közösen, a gyakorlati részek vagy házi feladatok elkészítése önálló munkavégzést követel meg. Fontos, hogy a Workshopon részt vevő alkalmazni tudja az elméleti ismereteit akkor is, ha önálló munkavégzés történik.

A workshop részét képezi egy folyamatos elemző munka, mely az elkészített fotók részletes elemzéséről szól. Feltárva az esetleges hibákat, és javításuk lehetőségeit. Az elemzés nem csak a fotó helyes szerkesztésére, de annak kidolgozottságára és színvilágára is kiterjed.

Miről is szólhat az online workshop?

Az alábbi témakörök önálló területek, így egy workshop alkalmával ezekből maximum egyet tudunk érinteni.

 

  • - Teljesen az alapoktól a fotózásról, fényképezőgépek általános használata.
  • - Fotófeldolgozás
  • - Fotókidolgozás
  • - Mentoring

Miről is szólhat az online workshopFotózási ágazatok, melyek választhatóak

A workshop időtartama, minden esetben egy előzetes megbeszélésen alapul. Ezen a megbeszélésen egy általános felmérés történik, ahol egy átfogó képet kapok az aktuális szintedről, pl.: mennyi ideje fotózol, milyen felszereléssel, mik azok a területek ahol otthon érzed magad, mik a kedvenc fotózási stílusaid, színvilágod, korábban készített fotóid áttekintése stb. A workshop ára, a választott csomagtól és a felmérésen kapott eredményektől függ.

Jelentkezés, érdeklődés és további részletek Emailben: web@tsphoto.hu