Esküvői dekorációk fotózása.Sokszor talán azt a legnehezebb eldönteni, hogy a saját esküvőnk milyen stílusú legyen, milyen dekorációk díszítsék a lakodalmunkat. Ezen stílusok sokszínűsége gyakran okoz olyan problémát, hogy “több is tetszik egyszerre” és így nem feltétlenül lehet objektív döntést hozni. Ma nagyon sokszor találkozunk a Vintage stílussal, valahogy ennek most van a trendje.

A megjelenési formák és a dekorációk között nem csak árban de kivitelezésben, elkészítési időben is nagyon nagy különbségek lehetnek. Célszerű nem csak a termet dekorálni, de esetlegesen a manyasszonyi csokrot is a stílushoz lehet igazítani, az autó díszítését, amennyiben tervez a pár ilyet, a koszorúslányok karkötőit, szalagját, a dobócsokrot és persze mindent ami részt vesz az esküvőn.

Fontos viszont, hogy figyelembe vegyük a lakodalmi helyszín jellegét és a lehetőségeket. Kerüljük a túldekorálást, és soha ne feledkezzünk meg arról, hogy a lakodalmunk rólunk és csak is rólunk szól, nem pedig a dekorról. 🙂

Az évek alatt rengeteg stílussal és megoldással találkoztunk fotózásaink során világszerte. Voltak egészen merészek és végtelenségig egyszerűek is. Nem tudjuk kijelenteni azt, hogy egyik országban így a másikban úgy dekorálják a lakodalmakat, ez szinte mindenhol egyforma.

Tapasztalataink alapján tehát ki lehet jelenteni, hogy az a legjobb ha mindenki a saját elképzelései szerint, amennyire lehet kompromisszumok nélkül dekorálja az esküvőjét. A legjobb választás természetesen, ha ezt az egészet egy erre a célra szakosodott szakemberre bízzuk, azaz a dekorosra, aki a legnagyobb körültekintéssel, minőségi anyagokból készíti el álmaink dekorációit.

Fontosnak tartjuk, hogy az esküvői dekor maximálisan tükrözze a pár elképzeléseit, stílusát, vágyait.

Természetesen abban az esetben, ha kapacitásunk is engedi és vagyunk annyira elhivatottak, az a legjobb választás, ha saját magunk készítjük el a dekorációt, de itt feltétlenül megjegyezném, hogy ez nem egy kis feladat, csak az igazán bátraknak javasoljuk. 🙂

Az esküvő fotózása alatt a dekorációk megörökítésére is nagy hangsúlyt fektetünk, így a fotókkal bármikor fel tudjuk eleveníteni a teljes esküvői dekorációt.