0

HIGH FASHION DIVATFOTÓZÁS

Csak neked

ÁRAJÁNLAT PORTFÓLIÓ
KÜLTÉRI DIVATFOTÓZÁS

Kültéri divatfotózás talán az egyik legfelkapottabb terület a divatfotózáson belül. Nagyon sok lehetőséget adnak a jól megválasztott helyszínek, és a környezet sokszínűsége. Páros divatfotózás is kivitelezhető.

TOVÁBB
BELTÉRI DIVATFOTÓZÁS

A beltéri divatfotózás nem sokban tér el a stúdió fotózástól. Az igazi eltérések a környezetben rejlő lehetőségekben vannak. Egy beltérre pl. egy hotelszobába vagy bármilyen épületbe megszervezett divatfotózás esetén az egész környezetet bele tudjuk vonni a képek elkészítésébe.

TOVÁBB
FOTÓSTÚDIÓBAN

A fotóstúdió valóban egy más világ. Persze a környezetet nehezebb megtölteni berendezési tárgyakkal, és egyéb nagyobb kellékekkel, de számos olyan eszköz alkalmazható ami kültéren körülményesen, vagy egyáltalán nem. Pl. több lámpás világítás, füstgép.

TOVÁBB
STYLED SHOOT FASHION

Styled shoot divatfotózás valahol talán a kedvencemnek is mondható. Nagyon szeretem a legapróbb részletekig megtervezni az elkészített fotókat. A Styled Shoot nem más mint amikor mindent beállítunk, mindent mi rakunk össze a ruhától a sminken keresztül a hajig. A kiegészítőket, de még a környezetet is mi választjuk közösen.

TOVÁBB
Női év férfi

DIVATFOTÓZÁS

Divatfotózás

A divatfotózás mára már teljesen "hétköznapi" dolog, de legalábbis sokkal ismertebb mint volt ezelőtt 10-15 éve. Teljesen természetes, hogy egy nő fotóztatja magát különböző igények miatt, változatos helyszíneken, különböző ruha kollekciókban és kiegészítőkkel. A divatlapokban és magazinokban számtalan női divatfotóval vagy férfi divatfotóval találkozhatunk. Sokan azt hiszik, hogy ezek a divatfotós szolgáltatások, a divatfotók csak nagy és megfizethetetlen divatcégek fotóstúdióiban készíthetők el. Ez nem így van, a valóság merőben más.

 

A divatfotózás sokkal egyszerűbb mint azt egy átlagember gondolná.
A divatfotós szolgáltatások most már mindenki számára könnyen, gyorsan és megfizethető áron elérhetőek. Legyen szó egy teljes portfólióról vagy egy egyszerű képsorozatról. A női divatfotózás sok lehetőség kínálkozik. Van aki természetben, van aki fotóstúdióban, vagy beltérben, szobában és egyéb helyeken szeretné magáról a fotósorozatokat elkészíttetni. Itt valóban csak a képzeletünk szabhat határokat. Számtalan ruha, ruha kollekció és kiegészítő használható, így a ruhatárunkat ne felejtsük otthon. 🙂

Divatfotós szolgáltatásunk Magyarország egész területén igényelhető. Mobil fotós stúdió eszközeink lehetővé teszik a kültéren való munkavégzést, így a kitelepülés sem okoz semmilyen gondot. Női divatfotóinkat egyaránt készítjük kültéren és beltéren. A pontos igény határozza meg a fotózás helyszíneit, stílusát és a használt kiegészítőket, ruha kollekciókat.

 

Sokan azt gondolhatják, hogy a divatfotós szolgáltatás kizárólag nőknek szól. Ez egy nagyon rossz elgondolás. 🙂 A férfiak között is közel akkora számban vannak jelen ezek az igények, mint a nők között. Legalább annyi férfi szeretne modell pályán tevékenykedni vagy dolgozni, mint amennyi nő. A férfi fotózás ellenben merőben más, mint egy női fotózás.

 

Persze lehetne azt mondani, hogy egy férfi fotózás kivitelezés szempontjából könnyebb, de ez nem lenne igaz. Merőben más, teljesen más összetételei vannak.

Válogatott

DIVATFOTÓZÁSOK

FOTÓSTÚDIÓ
FOTÓSTÚDIÓ
FOTÓSTÚDIÓ
Férfi divat
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
Női divat
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
Férfi divat
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
Női divat
STYLED SHOOT
STYLED SHOOT
STYLED SHOOT
Női divat
STYLED SHOOT
STYLED SHOOT
STYLED SHOOT
Női divat
Más és más

Divatfotó

Női divatfotózás

A hölgyek sokkal többet fotóztatják magukat mint a férfiak. Ez teljesen rendben is van így. 🙂 Fotózás szempontjából sajnos a nagy többség viszont megelégszik egy mezei mobiltelefonnal elkészített fotózással ami rövid és persze nem feltétlenül professzionális. Sajnos a végeredmény gyakran nem az amit elvárnak egy mobiltelefontól, persze vannak kivételek. Mindezt persze csak akkor lehetne igazán szemléltetni, ha ugyanaz a fotózás elkészülne mobillal és fényképezőgéppel is.

 

Azon hölgyeknek akik felismerik a profi divatfotózásban rejlő lehetőségeket, bátran ajánlom ezt a szolgáltatást. A fényképezőgéppel készített fotó magas minősége merőben más vizuális élményt ad, mint egy mobiltelefonnal elkészített kép.

 

A hölgyek sokkal több ruhakollekcióval, kiegészítőkkel rendelkeznek mint a férfiak. Ezek között rengeteg kedvenc ruhadarab, cipő, táska, kalap, sapka, sál található melyeket szeretnék viszont látni a fotókon. Ebből fakadóan a hölgyek fotózása sokkal nagyobb tervezést, előkészületet igényel mint a férfiaké. Gyakori jelenség, hogy egy hölgy egy vagy több bőröndnyi ruhával érkezik a fotózásra. 🙂 Persze inkább legyen ott minden minthogy azon kelljen bánkódni, hogy otthon maradt valami. Ez kültéri fotózásnál kicsit kényelmetlen lehet, főleg több helyszín esetén. Itt javaslom, hogy pontosan gondolja át mindenki milyen ruhákban szeretné a fotókat, elkerülve ezzel a helyszínek közötti váltások esetén a cipekedést. Fotóstúdió esetén ez a helyzet merőben más, hiszen akár mindent ki lehet pakolni és könnyen lehet válogatni a ruhadarabok között.

Férfi divatfotózás

Egyre jellemzőbb, hogy a férfi divatfotózás nagyobb és nagyobb teret hódít magának. A férfiak most már sokkal inkább bíznak meg divatfotóst egy portfólió elkészítésével, vagy egy kisebb divatfotózással, és nem elégszenek meg egy mobiltelefonnal elkészített fotóanyaggal. Ezt nagyon jól is teszik, hiszen a minőségi különbségek azonnal szembetűnőek lehetnek.

 

Számomra egy igényességet is magában hordoz az, amikor egy férfi nem elégszik meg a mobilfotókkal.

 

A férfi divatfotózás nagyon eltér a női divatfotózás minden részletétől. A férfiak annak ellenére, hogy lazábban, szabadabban gondolkoznak a stílust illetően, nagyon nehezen vehetők rá egy-egy póz kivitelezésére, kötöttebbek mint a hölgyek, hiszen egy átlagember nem foglalkozik minden nap ezekkel a beállításokkal, és nem is fog tudni felkészülni rá igazán.

 

Teljesen más a helyzet gyakorlott férfi modellekkel akik tudják mit és hogyan kell csinálni egy divatfotózás alatt, legyen szó kültéri vagy stúdiófotózásról.

Kiknek

Ajánlom

Valójában bárkinek ajánlom aki egy kicsit is elhivatottabban áll a fotózás ezen ágához. Mindenképpen figyelembe kell vennünk viszont azt, hogy a divat folyamatosan változik, minden évszaknak és minden évnek megvan a saját maga divatirányzata, melyhez egy divatfotós igazodni fog. Ami régen ciki volt, ma trendi és bombasztikus. Ma a kék szűk szárú farmer a divat, holnap fekete és bő. Mindezek ellenére azt gondolom, hogy mindenkinek megvan a saját ízlésvilága ami nem feltétlenül követi szorosan a divatirányzatokat, vagy az aktuális trendeket.

 

A változás igaz a kiegészítőkre is, a táskák, sapkák, szemüvegek és sálak divatirányzatai is folyamatosan változnak. Ma pl. nagyon pörög a retro a régi idők azaz a 80-as 90-es évek stílusai. Erre az időszakra pl nagyon jellemző volt a poppers és a punks stílus, melyhez a kor színészei, énekesei, előadóművészei főleg amerikai műsorokban nagyon meghatározták a kor divatját.

 

A 90-es évek szerintem nem feltétlenül volt jó divat szempontból, hiszen a korra nagyon jellemző irányvonalak a rikító színek, a neon, a színek kavalkádja, és a széldzseki, a kék farmerkabát. A divat már csak ilyen, sok esetben tér vissza akár évtizedeket is egy-egy stílushoz.

Egy férfit teljesen más szemszögből és hozzáállással kell fotózni. Ezzel nem azt mondom, hogy könnyebb vagy nehezebb, mindenesetre egy férfi kevesebb odafigyelést igényel, amíg egy női fotózás rengeteg apró részleten múlik. A férfi esetében sokkal több minden megengedett és ami a nőknél “hátrány” az a férfiaknál előny és fordítva. 🙂

 

 

A férfiak ruhatára jelentősen egyszerűbb és sokkal kevesebb kiegészítővel dolgozunk. A nők sokkal több odafigyelést és törődést igényelnek, így a munka is kicsit szigorúbb, míg a férfiaknál lazább jellegű.

Férfi divatfotóinkat egyaránt készítjük stúdióban szabadtéren, lakásban, egyéb beltéren vagy kültéren. Csak az igények határozzák meg a munka helyszíneit és stílusát.

Itt kérhetsz árajánlatot gyorsan és egyszerűen