0

HIGH FASHION DIVATFOTÓZÁS

Csak neked

ÁRAJÁNLAT PORTFÓLIÓ
KÜLTÉRI DIVATFOTÓZÁS

Kültéri divatfotózás talán az egyik legfelkapottabb terület a divatfotózáson belül. Nagyon sok lehetőséget adnak a jól megválasztott helyszínek, és a környezet sokszínűsége. Páros divatfotózás is kivitelezhető.

TOVÁBB
BELTÉRI DIVATFOTÓZÁS

A beltéri divatfotózás nem sokban tér el a stúdió fotózástól. Az igazi eltérések a környezetben rejlő lehetőségekben vannak. Egy beltérre pl. egy hotelszobába vagy bármilyen épületbe megszervezett divatfotózás esetén az egész környezetet bele tudjuk vonni a képek elkészítésébe.

TOVÁBB
FOTÓSTÚDIÓBAN

A fotóstúdió valóban egy más világ. Persze a környezetet nehezebb megtölteni berendezési tárgyakkal, és egyéb nagyobb kellékekkel, de számos olyan eszköz alkalmazható ami kültéren körülményesen, vagy egyáltalán nem. Pl. több lámpás világítás, füstgép.

TOVÁBB
STYLED SHOOT FASHION

Styled shoot divatfotózás valahol talán a kedvencemnek is mondható. Nagyon szeretem a legapróbb részletekig megtervezni az elkészített fotókat. A Styled Shoot nem más mint amikor mindent beállítunk, mindent mi rakunk össze a ruhától a sminken keresztül a hajig. A kiegészítőket, de még a környezetet is mi választjuk közösen.

TOVÁBB
Női év férfi

DIVATFOTÓZÁS

Mára teljesen természetes, hogy egy nő fotóztatja magát különböző igények miatt, változatos helyszíneken, különböző ruha kollekciókban és kiegészítőkkel. A divatlapokban és magazinokban számtalan női divatfotóval vagy férfi divatfotóval találkozhatunk. Sokan azt hiszik, hogy ezek a divatfotós szolgáltatások csak nagy és megfizethetetlen divatcégek fotóstúdióiban készíthetők el és persze megfizethetetlen árakon. Ez nem így van! Mára már nem, a valóság merőben más.

 

A fotózás ezen ága sokkal egyszerűbb mint azt egy átlagember gondolná.
A divatfotós szolgáltatás most már mindenki számára könnyen, gyorsan és megfizethető áron elérhető. Legyen szó egy teljes portfólióról vagy egy egyszerű képsorozatról. A női divatfotózás sok lehetőség kínálkozik. Van aki természetben, van aki fotóstúdióban, vagy beltérben, szobában és egyéb helyeken szeretné magáról a fotósorozatokat elkészíttetni. Itt valóban csak a képzeletünk szabhat határokat. Számtalan ruha és ruha kollekció és kiegészítő használható, így a ruhatárunkat ne felejtsük otthon.

Divatfotós szolgáltatásunk Magyarország egész területén igényelhető. Mobil fotós stúdió eszközeink lehetővé teszik a kültéren való munkavégzést, így a kitelepülés sem okoz semmilyen gondot. Női divatfotóinkat egyaránt készítjük kültéren és beltéren is. Csupán az igény határozza meg a fotózás helyszíneit, stílusát.

 

Sokan azt gondolhatják, hogy a divatfotós szolágtatás kizárólag nőknek szól. Ez egy nagyon rossz elgondolás. 🙂 A férfiak között is közel akkora számban vannak jelen ezek az igények, mint a nők között. Legalább annyi férfi szeretne modell pályán tevékenykedni vagy dolgozni, mint amennyi nő. A férfi fotózás ellenben merőben más, mint egy női fotózás.

Válogatott

DIVATFOTÓZÁSOK

FOTÓSTÚDIÓ
FOTÓSTÚDIÓ
FOTÓSTÚDIÓ
Férfi divat
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
Női divat
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
Férfi divat
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
KÜLTÉRI FOTÓZÁS
Női divat
STYLED SHOOT
STYLED SHOOT
STYLED SHOOT
Női divat
STYLED SHOOT
STYLED SHOOT
STYLED SHOOT
Női divat
Más és más

Divatfotó

Női divatfotózás

A nők sokkal többet fotóztatják magukat mint a férfiak. Ez teljesen rendben is van így. A zöme viszont megelégszik egy mezei mobiltelefonnal elkészített fotózással ami rövid és persze nem feltétlenül professzionális.

Azon hölgyeknek akik felismerik a profi divatfotózásban rejlő lehetőségeket, bátran ajánlom ezt a szolgáltatást.

A fotó magas minősége merőben más vizuális élményt ad, mint egy mobiltelefonnal elkészített kép.

Férfi divatfotózás

Mára egyre jellemzőbb, hogy a férfi divatfotózás nagyobb és nagyobb teret hódít magának. A férfiak egyre inkább bíznak meg divatfotóst egy portfólió elkészítésével, vagy egy kisebb divatfotózással.

Számomra egy igényességet is magában hordoz az, amikor egy férfi nem elégszik meg a mobilfotókkal.

Kiknek

Ajánlom

Valójában bárkinek ajánlom aki egy kicsit is elhivatottabban áll a fotózás ezen ágához. Mindenképpen figyelembe kell vennünk viszont azt, hogy a divat folyamatosan változik, minden évszaknak és minden évnek megvan a saját maga divatirányzata, melyhez egy divatfotós igazodni fog. Ami régen ciki volt, ma trendi és bombasztikus. Ma a kék szűk szárú farmer a divat, holnap fekete és bő. Mindezek ellenére azt gondolom, hogy mindenkinek megvan a saját ízlésvilága ami nem feltétlenül követi szorosan a divatirányzatokat, vagy az aktuális trendeket.

 

A változás igaz a kiegészítőkre is, a táskák, sapkák, szemüvegek és sálak divatirányzatai is folyamatosan változnak. Ma pl. nagyon pörög a retro a régi idők azaz a 80-as 90-es évek stílusai. Erre az időszakra pl nagyon jellemző volt a poppers és a punks stílus, melyhez a kor színészei, énekesei, előadóművészei főleg amerikai műsorokban nagyon meghatározták a kor divatját.

 

A 90-es évek szerintem nem feltétlenül volt jó divat szempontból, hiszen a korra nagyon jellemző irányvonalak a rikító színek, a neon, a színek kavalkádja, és a széldzseki, a kék farmerkabát. A divat már csak ilyen, sok esetben tér vissza akár évtizedeket is egy-egy stílushoz.

Egy férfit teljesen más szemszögből és hozzáállással kell fotózni. Ezzel nem azt mondom, hogy könnyebb vagy nehezebb, mindenesetre egy férfi kevesebb odafigyelést igényel, amíg egy női fotózás rengeteg apró részleten múlik. A férfi esetében sokkal több minden megengedett és ami a nőknél “hátrány” az a férfiaknál előny és fordítva. 🙂

 

 

A férfiak ruhatára jelentősen egyszerűbb és sokkal kevesebb kiegészítővel dolgozunk. A nők sokkal több odafigyelést és törődést igényelnek, így a munka is kicsit szigorúbb, míg a férfiaknál lazább jellegű.

Férfi divatfotóinkat egyaránt készítjük stúdióban szabadtéren, lakásban, egyéb beltéren vagy kültéren. Csak az igények határozzák meg a munka helyszíneit és stílusát.

 

English site: www.simontibor.com

Itt kérhetsz árajánlatot gyorsan és egyszerűen