0
Üvözöllek

SIMON TIBOR ESKÜVŐI FOTÓS ÉS DIVATFOTÓS

Tibor Simon Esküvői fotósNevem Tibor Simon, esküvő fotós vagyok de a divatfotózás, a fitness és erotikus fotózás is kiemelt területek számomra. Ezt a négy területet tartom a legfontosabb fotózási ágazatnak amikben tevékenykedem. Természetesen a fotózás az esküvőkben teljesül ki nálam, hiszen mondhatom, amellett, hogy nagyon nagy odafigyelést igényel, ez az egyetlen olyan ágazat is egyben ahol az első másodperctől az utolsóig minden fontos.

 

Röviden rólam. Amióta az eszemet tudom, fotós akartam lenni, persze rengeteg mellékvágány volt az életemben, de a célt sosem feledtem el, maximum egy időre szünetelt. Sok-sok évvel ezelőtt kezdtem, amikor édesapám Zenit analóg gépét egészen kis koromban (talán 10 lehettem) a kezembe vettem. Már akkor éreztem, hogy ez valami olyan dolog ami nagyon sokáig velem lesz. Kattogott, fémből volt, fényképet készített.... imádtam. Ettől a pillanattól kezdve alig emlékszem olyan élethelyzetre, utazásra bármire amikor ne lett volna nálam valamilyen fényképező. 🙂

Az évek alatt szinte minden területen fotóztam, de végül az esküvői fotózás és a divatfotózás maradt meg nagy kedvencnek. Az esküvők fotózását nagy odafigyeléssel végzem, szeretem maximálisan kiaknázni a nap lehetőségeit. Mindvégig próbálok teljesen a háttérben maradva megörökíteni minden szerelmes és fontos pillanatot. Szeretem ha az esküvőn az első perctől azaz a készülődéstől az utolsó pillanatig, a menyecske tánc végéig jelen lehetek, hiszen így teljes egy esküvő fotózás. Az esküvő pillanatain belül a kreatív fotózás a kedvencem, amit sokan ugyan beállított képeknek neveznek, viszont ezek nem azok. A fotók dokumentalista, vagy fotózsurnaliszta szemléletben készülnek ami azt jelenti, hogy a pillanatokat fotózom le, nem pedig azt, ahogy azokat be tudom állítani. Szeretem a különleges, vagy extrém környezeteket. Nem szeretem viszont a nagyon mű és beállított dolgokat, pózokat, környezeti tárgyakat.

Az életet fotózom, a pillanatot úgy ahogy megtörténik, és ahogy a pár azt megélte. Számomra minden esküvő egyedi, minden pillanat egyszeri, ebből adódóan minden esküvőre úgy készülök mintha az első lenne. Úgy gondolom ezt nem lehet másképp.Az esküvő fotós abban tér el első sorban egy más területen dolgozó fotóstól, hogy ő tisztában van az esküvő minden részletével, így sokkal jobb, ha esküvőtökre egy esküvő fotóst és nem "csak" egy fotóst hívtok. Miért nem elég továbbá egy barát, vagy egy ismerős aki majd lefotózza az esküvőt valahogy?

Az esküvői fotós nem csak azzal lesz tisztában, hogy egy párt hogyan kell lefotózni, hanem azzal is, hogy az események miből tevődnek össze. Fontos szempont az is, hogy egy esemény sorozatban mik követik egymást. Ismerni kell az adott kultúrák házasságkötési szokásait, figyelni kell nemcsak a házasulandó párra, rokonokra, barátokra, de a környezetre is. Az esküvői fotós szempontjából a családtagok,  kisgyermekek szintén nagyon fontosak, hiszen Ők is az esküvő résztvevői. Mindezek mellett elengedhetetlen a dekorációk, a kiegészítők, a torták, a zenészek, a zenekar, a vőfély vagy ceremóniamester és a lakodalom alatti játékok, különleges lakodalmi események fotózása is. Egy esküvői fotós tehát ismeri is és látja is az eseményeket, a vendégeket, és mindent ami az esküvőhöz hozzá tartozik. Természetesen soha nem szabad elfelejteni azt a tényt sem, hogy az események, a pillanatok nem ismételhetőek meg.

 

Fotózási szolgáltatásaim nem korlátozódnak Magyarországra, bárhol fotózom ahol erre igény van. Többek között üzemeltetek egy kizárólag esküvői fotós szolgáltatásokat bemutató weboldalt német ügyfeleim számára: https://www.hochzeitsfotoswien.at valamint egy kizárólag fitness fotózással foglalkozó weboldalt is szintén német ügyfeleim számára: https://www.fitnessfoto.at

MUNKÁIMBÓL

RÖVID VÁLOGATÁS

Divatfotózás
Divatfotózás
Divatfotózás
Divatfotózás
Divatfotózás
Divatfotózás
Divatfotós workshop stúdióban
Esküvő
Esküvő
Jegyesfotózás
Jegyesfotózás
Jegyesfotózás
Esküvői fotós szolgáltatások Ausztriában.
Esküvő
Esküvő
Esküvő
Esküvő
Esküvő
Jegyesfotózás
Jegyesfotózás
Jegyesfotózás
Esküvő
Esküvő
Esküvő
Divatfotózás
Divatfotózás
Divatfotózás
Preferenciák és

Csapatunk

Természetesen egy komplett csapat is rendelkezésre áll abban az esetben, ha egy fotósnál többre lenne szükség az esküvőn. Azoknál az esküvőknél ahol a résztvevők száma indokolja akár 2 vagy több fotós jelenlétét, úgy ez számunkra semmilyen problémát nem jelent.

 

Csapatunk magas szinten képzett nem csak az esküvő fotózás területén, de egyéb fotózási területeken is. Saját stúdiókkal és mobil stúdió eszközökkel rendelkezünk, így a technika nem szabhat korlátokat a munka elvégzésében akár beltéren akár kültéren. Kitelepülés is teljes mértékben megoldható. Igény esetén több fővel is el tudjuk végezni a fotózást. Felszereléseink professzionális minőségűek. Esküvő fotós csapatunk kifejezetten ügyel arra, hogy az esküvő minden részlete és pillanata megörökítésre kerüljön. Természetesen próbálunk maximálisan a háttérben maradni, hogy az eseményeket sem eszközeinkkel, sem jelenlétünkkel ne zavarjuk. Felesleges felszereléseket nem tároljuk a lakodalmi helyszíneken, azokat mindvégig rejtve hagyjuk csupán azokkal dolgozunk amik szükségesek a munka elvégzéséhez.

Magas szinten beszélünk németül és angolul így szinte bármely országban és minden helyzetben tudunk a párokkal és a vendégekkel kommunikálni. Természetesen Magyar nyelven kiválóak vagyunk 🙂 Nem félünk az utazástól sem. Fotózásaink túlnyomó része az országhatárokon túl zajlik (Ausztria, Németország, Svájc), de ennek ellenére Magyarország egész területén is ugyanúgy vállalunk esküvői és egyéb fotózásokat.

Szeretjük az egyszerűséget, a meghittséget, a szerelmes pillanatokat és a közvetlenséget. Törekszünk a legjobbat adni és a legtöbb helyzetben (fotózáson kívül is) segíteni a párt abban, hogy a nagy napjuk maximálisan jól sikerüljön és felejthetetlen élményekkel legyenek gazdagabbak. Nem hiszi? Járjon utána. 🙂

Speciális

Projektek

ROSE QUEEN
ROSE QUEEN
ROSE QUEEN

Lash Art

THE WITCH
THE WITCH
THE WITCH

Don't go into the forest

THE MASCARA
THE MASCARA
THE MASCARA

Lash Art

LOKI
LOKI
LOKI

Loki the god of chaos

Itt kérhetsz
árajánlatot gyorsan és egyszerűen