0

Karácsonyi fotózás Kaposvár

Karácsonyi fotózás

Varázslatos környezetben

Karácsonyi fotózás Kaposvár

Minden évben megrendezésre kerül a karácsonyi fotózás Kaposváron mely első sorban családoknak, pároknak szól. 🙂 Stílusában próbáljuk a varázslatos karácsony este hangulatát visszaadni az otthon melegével és a család szeretetével együtt. Az idei évben is több helyszínen várunk benneteket Kaposváron. A karácsonyi fotózás helyszíne egy hangulatosan berendezett fotóstúdió, ahol a fotók több variációban, több átöltözéssel, kiegészítőkkel készülnek el. Természetesen mindenki saját igényeire szabva hozhat magával különböző egyedi és saját kiegészítőket is.

 

Az elmúlt évek alatt nagyon sok család és pár tisztelt meg bennünket, és választotta karácsonyi fotózás Kaposvár szolgáltatásunkat. Mindig törekszünk arra, hogy felülmúljuk az előző évek stílusát elkerüljük a sablonos megjelenési formákat. Próbálunk egyedi és emellett meghitt pillanatokat megörökíteni, amik visszaadják a karácsony hangulatát, az otthon melegét és a szeretetet ami körülvesz minden családot és párt. Szeretjük, ha fotóink történeteket mesélnek el, és olyan összhatássá állnak össze melyek valóban maradandó élményt okoznak. A fotózás helyszínei (minden városban) jól megközelíthetőek, könnyen lehet parkolót találni.

Általános információk a karácsonyi fotózás szolgáltatásunkról

A karácsonyi környezetet és a hátteret mi készítjük el a mellékelt fotók fényében, a háttér nem utólag lesz cserélve vagy odaretusálva. A fotók nyers formában csupán az alapját képezik a végleges fotóknak, a nyers fotók nem kerülnek átadásra. Minden elkészített fotó kidolgozáson megy át, hogy megkapja a végleges formáját, színvilágát és értékeit. A csomagáraknak megfelelően minden család annyi képet kap kidolgozva amennyi a választott csomagban szerepel.

 

A fotózás alatt nem csak a családról, hanem külön minden személyről és a személyek egyedi variációiban is készül fotó. Az árak tartalmazzák a kidolgozás, retusálás költségeit is. A fotózásra házi kedvenc is hozható, az ide vonatkozó felügyeletet mindenkinek saját magának kell megoldania. A házi kedvencet külön +1 főnek tekintjük, több házi kedvenc esetén mindegyik +1 fő.

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás Magyarországról: 06 70 50 40 318 - Ausztriából: 0664 123 94 29 vagy 0660 922 0070 Csak előre egyeztetett időpontfoglalással tudjuk elvállalni a fotózásokat!

 

A foglalható időpontok korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérnénk mindenkit, hogy mielőbb foglaljon, mert az elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy sokkal többen szerettek volna jönni, mint amennyi időpontunk volt, és mivel a fotózási helyszíneket mi is úgy béreljük amiket hónapokkal előre le kell fixálnunk, ezért másik napokra ezeken a helyszíneken nem tudunk fotózásokat elvállalni.

 

A karácsonyi dekorációkat és kellékeket mi biztosítjuk, de ettől függetlenül egyénileg mindenki hozhat magával bármit amit a fotókon látni szeretne.

Karácsonyi fotózás helyszínek, időpontok és árak.

2023-as évben az alábbi helyszínekre és időpontokban foglalható karácsonyi fotózás Kaposváron.

Magyarország / Kaposvár

Dátum: 2023 november 25-26 (szombat-vasárnap)
Cím: Kaposvár Művészbejáró Fő u. 3. (Európa Park felől).

25.000 Ft. - 30perc fotózás, 15db átadott digitális fotó + 2db kollázs fotó. 1-3 főig.
40.000 Ft. - 30perc fotózás, 30db átadott digitális fotó + 5db kollázs fotó. 1-6 főig.
55.000 Ft. - 60perc fotózás, 60db átadott digitális fotó + 8db kollázs fotó. 1-10 főig.

10 fő felett egyedi csomag kerül kialakításra.

+30 perc fotózási idő + 25.000 Ft. a választott csomagon felül. Ebben az esetben a választott csomagban foglalt fotó darabszámon felül + 25db fotó kerül átadásra.

További kérdés esetén kérlek érdeklődj emailben itt: web@tsphoto.hu , vagy telefonon itt: Magyarország: +36705040318

Fontos

Kérnék mindenkit, hogy az alábbiak pontos elolvasása után, és azok tudatában jelentkezzen a karácsonyi fotózásra.

A végeredmény a lent látható fotóink fényében készül el, utólagos háttér módosításokra, fotózáson részt nem vevő személy odaretusálására, testmódosításokra, és nagyobb grafikai munkákra nincs lehetőség.
Késés esetén a foglalt csomagban lévő időintervallum arányos csökkenésével kell számolni. Értsd, ha 30 perces fotózást választottál, és késtől 15 percet akkor már csak 15 perc marad a fotók elkészítésére. Az ár ettől függetlenül nem változik.
A csomagárak a fotózást és az elkészített fotók kidolgozását tartalmazza.
Átöltözési lehetőség biztosított.
A fotózásra szánt idő a választott csomagok alapján történik. Plusz idő kérése és az előzetesen választott csomag módosítása a helyszínen már nem lehetséges.
A fotózás végén online számlát állítunk ki, melyet minden család a megadott email címére kap meg digitálisan.
Mivel a fotóstúdióban számtalan borítható, törhető (veszélyes és sérülést okozó) tárgy található, ezért kisgyermekek esetén szüleiknek gondoskodniuk kell gyermekükről, azok felügyeletéről és a berendezési tárgyak biztonságáról.
Házi kedvenc hozható, megfelelő felügyelet mellett. A házi kedvenc is +1 főnek számít.
Ittas vagy cselekvőképességét befolyásoló szer hatása alatt álló személy nem vehet részt a fotózáson.
Karácsonyi fotózás Kaposvár
Korábbi évek fotói

Válogatás

Itt kérhetsz árajánlatot karácsonyi fotózásra.