Férfi fotózás

A férfi fotózás ma már ugyanolyan szinten van jelen a köztudatban, mint a női. Hónapról hónapra több férfi fotózás kerül a naptárunkba. Az elegáns megjelenéstől egészen a sportos formákig mindent fotózunk, így biztosan mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelőt referenciáink között.

A férfi fotózás merőben más mint a női. Nem csak technikailag kell máshogy fotózni egy férfit, de az öltözködése és a megjelenése is más lehetőségeket rejt. Egy női fotózás mindig kötöttebb, és sokkal több odafigyelést igényel, ami persze jó dolog 🙂 – Férfiak esetén szabadabb, lazább képek készíthetőek.

Felnőtt és érett gondolkodásnak tartjuk, amikor valaki egy fotóst, vagy egy fotós csapatot bíz meg igényei kiszolgálására, és nem elégszik meg a mobiltelefonnal elkészült képpel. A haver, vagy a barátnő biztosan jó képet fog készíteni, de azért az mégsem lesz ugyanaz, mint amikor egy hozzáértő készíti el a fotót profi felszereléssel, szaktudással és megfelelő tapasztalattal. 🙂

Férfi fotózás szolgáltatásunk egyaránt lehetővé teszi a stúdió és a kültéri munkákat. Ennek köszönhetően gyakorlatilag bármilyen helyzetben és körülmények között tudunk fotózni. Mobil eszközeink megfelelő partnerek minden felmerülő igény esetén. Magyarország egész területén és külföldön is vállalunk fotózásokat, ahol erre igény van. Az utazástól sem riadunk vissza.

Ruhák, felszerelések, kiegészítők

Modelljeink saját maguknak biztosítják a ruhadarabokat, kiegészítőket (pl: táska, szemüveg, sál, sapka). Az eltérő ízlések, stílusok, és méretek miatt mi nem rendelkezünk saját ruhatárral amit ezekre a fotózásokra mindig magunkkal cipelünk 🙂 – A ruhák szállítását, és biztonságát is megrendelőinknek kell megoldaniuk. A fotózások alatt természetesen asszisztensek is segítenek amennyiben szükséges.

Helyszínek

Gyakorlatilag nem dolgozunk megkötésekkel. Amennyiben egy helyszín adottságai megfelelőek úgy a fotózást elvégezzük. Természetesen javaslatokat teszünk és megosztjuk észrevételeinket modelljeinkkel. A helyszínek kiválasztása közös döntések eredményei. Nem korlátozzuk a munkát egyetlen helyre, így a fotózás előtti napokban a pontos tervben ezt is szerepeltetni fogjuk.

Megbeszélések, első lépések

Minden férfi fotózás első lépése a személyes találkozó és a tervek összeállítása. A tervezési folyamat részeként határozunk az elvégzendő munkáról, a helyszínekről és a felhasznált ruha kollekciókról, kiegészítőkről. A fotózás dátuma és kezdési ideje is rögzítésre kerül, majd kezdődhet az érdemi munka.

Itt kérhet ajánlatot férfi divatfotózás -ra >> 

Vissza a főoldalra >>