Gyárak és ipari területek fotózása

A gyárak és ipari területek fotózása egy speciális terület, melyekhez gondosan előkészített fotózási terv és erre a célra használható eszközök szükségesek. A fotók / videók elkészítése közben gondosan ügyelünk minden részletre, és azok professzionális fotózására / videózására. Eszközeink minden területen maximálisan megállják a helyüket, így nem okoz gondot akár egy kényesebb munkafolyamat bevilágítása és fotózása sem. Természetesen drónnal légi felvételeket is készítünk amennyiben erre lehetőség és igény van. A munkafolyamatok fotózása / videózása közben gondosan ügyelünk a biztonságra és az előírások betartására. A gyárak és ipari területek minden esetben speciális hozzáállást nagy fokú odafigyelést és fegyelmezettséget követelnek meg.

A felvételek elkészítése közben nagy figyelmet fordítunk a titoktartásra és a be nem fotózható / videózható területekre, eszközökre, termékekre, gyártási folyamatokra.

Minden fotózás / videózás mellé korlátozások nélküli felhasználási szerződést kötünk, hogy megrendelőink az elkészített vizuális anyagokat korlátozások nélkül használhassák.

A fotók elkészítését követően, igény esetén partnerek vagyunk azok kiválasztásában, hogy cégük a lehető legjobb megjelenési formákkal hirdethesse szolgáltatásait, termékeit.

Fotózás / videózás megkezdése, munkafolyamatok

A munkafolyamatok megkezdését egy felmérés előzi meg. Itt pontosabb képet kapunk az elvégzendő feladatokról, gyárterületekről és az egész munkáról valamint az esetleges speciális helyekről, helyzetekről. Amint ezeket tisztáztuk, egy szerződésben rögzítjük a pontos összetevőket, és kijelölésre kerül a fotózás / videózás napja. A megbeszéltek függvényében 1 illetve 2 fővel érkezünk a helyszínre, ahol egy kísérővel először végigmegyünk az állomásokon. A fotózandó személyekkel egyeztetjük mikor alkalmas, hogy a napi munkájukat a lehető legkevésbé zavarjuk meg. Ezt követően elkezdődhet a fotózás.

Az effektív fotózás / videózás egy nagyobb 8-10 állomásos gyárterület esetén 3-5 óra is lehet, ez függ a résztvevő személyektől, a területek közötti távolságtól, az éppen zajló munkák zavarhatóságától, egyszóval mindentől. 🙂

Főbb fotózási / videózási területek a gyárak és ipari területeken belül az alábbiak

 • Gyárak fotózása
 • Gyártási folyamatok fotózása
 • Ipari területek fotózása
 • Munkafolyamatok fotózása
 • Munkatársak fotózása
 • Munkaeszközök fotózása
 • Géppark fotózása
 • Berendezések fotózása
 • Légi felvételek készítése a gyárterületekről

 

Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhet

FONTOS: minden esetben szinte azonnal válaszolok az email megkeresésekre. Nagyon fontos, hogy amennyiben nem kap tőlem választ 1 napon belül, úgy nézze meg levelező programjának SPAM mappáját, sok esetben a válasz levél oda kerül. Ez főleg GMAIL -os email címek esetében igaz.

  Név (Kötelező)

  Email (Kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Captcha

  Kérem írja be ezt a kódot captcha az alábbi mezőbe:

   

  Referencia munkáim