0

Esküvői fotózás árak

Esküvői fotózás árak

Mint ahogy azt tudjuk az esküvői fotózás árak sok összetevőtől függenek. Nem elegendő csak azt mondani, hogy egy egész napos esküvői fotózást árazzon egy esküvői fotós.

Nagyon fontos tudni az esküvő helyét (ország / város) és annak időpontját. Fontos információ továbbá az is, hogy az eseményen mennyien vesznek részt. Mettől meddig tart, azaz meddig tart igény a pár az esküvői fotózás szolgáltatásra. Teljesen máshogy kell fotózni egy 30 vendégből álló esküvőt és teljesen máshogy egy 100 felettit.

Az esküvők jellegükből adódóan rengeteg összetevőből állnak, így azokat csak abban az esetben lehet pontosan beárazni, ha az összes részlet ismert.

Minden esküvőre egyedi árajánlatot készítek. Ennek oka nagyon egyszerű, egyszerűen rugalmasabban kezelhetőek az adott igények. Ne fizessen a pár olyanért amit eleve nem is akar, de pl egy fix csomag tartalmazza.

Abban az esetben ha a házasulandó pár elküldte számomra, hogy az esküvőjük milyen összetevőkből fog állni, szinte azonnal el tudom készíteni a pontos árajánlatot.

Ügyfeleim túlnyomó része ezt a lehetőséget választja, hiszen egyszerűbb, és a pontos igényekre van kalkulálva az ár. Amennyiben a pár az ajánlatkérés pillanatában még nem tudja a pontos összetevőket, úgy a várható összetevők alapján is elkészíthető az ajánlat. A legfontosabb két összetevő a dátum és a helyszín. Ezek hiányában sajnos nem lehet ajánlatot készíteni.

Esküvői fotózás árak az alábbi szempontok alapján kerülnek kialakításra:

Nagyon fontos megjegyezni, hogy az árak kialakítása szempontjából minden lakodalmi összetevő fontos. Az alábbi lista segíteni fog abban, hogy megismerjük az árak kialakításának tényezőit:

Hol lesz a lakodalom?
Melyik ország, melyik város?
1 vagy 2 fotóst szeretnének az esküvőre?
Jegyes fotózás
Készülődés (Menyasszony és Vőlegény külön)
Kreatív fotózás (az esküvő napján vagy külön napon)
Kikérők
Polgári szertartás
Templomi szertartás
Lakodalom vagy party
Lesz-e vőfély vagy ceremónia mester, hiszen ha nem akkor a csoportfotóknál és a lakodalom egyéb részein is, jó esetben a fotósnak kell koordinálni az eseményeket?
Fotókönyv (annak pontos összetevői, kizárólag a esküvő fotózása után kerülhet sor annak kialakítására és árazására)
Slideshow (Minden esetben ajándék)

Abban az esetben ha a házasulandó pár elküldte számomra, hogy az esküvőjük milyen összetevőkből fog állni, szinte azonnal el tudom készíteni a pontos árajánlatot.

Erre az email címre várom az árajánlatkéréseket: web@tsphoto.hu

Itt kérhetsz árajánlatot gyorsan és egyszerűen