Kreatív esküvői fotózás Magyarország egész területén.

Kreatív esküvői fotózás

Kreatív esküvői fotózás

Sok esetben a házasulandó párok nem tudják biztosan mi is az a kreatív fotózás. Mások pedig úgy nevezik, hogy a beállított képek. Ez utóbbi nem igazán fedi a valóságot. Miden jómagam a dokumentalista fotózást követem, így inkább az elkapott pillanatoknak vagyok a híve. Persze ennek ellenére a beállítások kötelező érvényűek, hiszen én mondom meg a párnak hova álljanak, merre nézzenek meg amúgy nagyjából mit csináljanak, tehát insturálni kell őket.

A kreatív fotózás tehát nem más mint amikor a pár és a fotós kimennek zöld vagy városi környezetbe és az alábbi fotókhoz hasonló páros fotókat készítenek. A kreatív esküvői fotózás az esküvői fotózás legfontosabb része, hiszen itt örökítjük meg a pár legvarázslatosabb pillanatait.

Nagyon szeretem az erdőket, tavakat, magas hegyeket és próbálom a világot úgy bemutatni, hogy az valóban egy mesebeli történet legyen.

A kreatív esküvői fotózás szervezhető a lakodalom napjára, de külön napra is. A külön napi fotózás számtalan előnnyel bír a lakodalom napjára szervezettel szemben.

Kérhető a kreatív esküvői fotózás önállóan lakodalmi fotózás nélkül is? – Igen.

Van, hogy a pár nem szeretne másról fotókat, csak a kreatív páros fotózásról. Ebben az esetben természetesen egyedi árajánlat készítésével a fotózás elvégezhető. Ennek egyetlen feltétele van számomra, szombati napra nem szervezhető.

Külön napra szervezett kreatív esküvői fotózás

Abban az esetben, ha az egész kreatív fotózás külön napra van szervezve a lehetősgek megváltoznak. A vendégeknek nem kell várni míg a fotózás zajlik, több helyszínre is tervezhető, sokkal kényelmesebb és mindenre sokkal sokkal több idő jut. Nem kell rohanni az esetleges helyszínek között, és nem kell nézzük az órát, hogy visszaérünk-e a megbeszélt időpontig.

Az alábbi fotók egy vá

Vissza a főoldalra >>