Divatfotós

Női fotózás

Mára már teljesen természetes, hogy egy nő fotóztatja magát különböző igények miatt, változatos helyszíneken, különböző ruha kollekciókban és kiegészítőkkel. A divatlapokban és magazinokban számtalan női divatfotó -val vagy férfi divatfotó -val találkozhatunk. Sokan azt hiszik, hogy ezek a divatfotós szolgáltatások csak nagy és megfizethetetlen divatcégek fotóstúdióiban készíthetők el és persze megfizethetetlen árakon. Ez nem így van!

A fotózás ezen ága sokkal egyszerűbb mint azt egy átlagember gondolná. A divatfotós szolgáltatás most már mindenki számára könnyen, gyorsan és megfizethető áron elérhető. Legyen szó egy teljes portfólióról vagy egy egyszerű képsorozatról. Természetesen minden női fotózás mellé fotókönyv is rendelhető.

Divatfotós szolgáltatásunk Magyarország egész területén igényelhető. Mobil fotós stúdió eszközeink lehetővé teszik a kültéren való munkavégzést, így a kitelepülés sem okoz semmilyen gondot. Női divatfotóinkat egyaránt készítjük kültéren és beltéren is. Csupán az igény határozza meg a fotózás helyszíneit, stílusát.

A női fotózás -ról itt olvashat bővebben: Női fotózás >>

 

Férfi fotózás

Sok ember úgy gondolja, hogy a divatfotós szolágtatás kizárólag nőknek szól. Ez egy nagyon rossz elgondolás. 🙂 A férfiak között is közel akkora számban vannak jelen ezek az igények, mint a nők között. Legalább annyi férfi szeretne modell pályán tevékenykedni vagy dolgozni, mint amennyi nő. A férfi fotózás ellenben merőben más, mint egy női fotózás.

Egy férfit teljesen más szemszögből és hozzáállással kell fotózni. Ezzel nem azt mondom, hogy könnyebb vagy nehezebb, mindenesetre egy férfi kevesebb odafigyelést igényel, amíg egy női fotózás rengeteg apró részleten múlik.

A férfiak ruhatára jelentősen egyszerűbb és sokkal kevesebb kiegészítővel dolgozunk.

Férfi divatfotóinkat egyaránt készítjük stúdióban szabadtéren, lakásban, egyéb beltéren vagy kültéren. Csak az igények határozzák meg a munka helyszíneit és stílusát. Természetesen minden férfi fotózás mellé fotókönyv is rendelhető.

Férfi fotózás -ról itt olvashat bővebben: Férfi fotózás >>

 

Itt kérhet ajánlatot divatfotózásra >>

 

Fotógaléria:

 

Vissza a főoldalra >>