Női és Férfi Divatfotózás

Professzionális női divatfotós szolgáltatások.

Mára teljesen természetes, hogy egy nő fotóztatja magát különböző igények miatt, változatos helyszíneken, különböző ruha kollekciókban és kiegészítőkkel. A divatlapokban és magazinokban számtalan női divatfotóval vagy férfi divatfotóval találkozhatunk. Sokan azt hiszik, hogy ezek a divatfotós szolgáltatások csak nagy és megfizethetetlen divatcégek fotóstúdióiban készíthetők el és persze megfizethetetlen árakon. Ez nem így van! Mára már nem, a valóság merőben más.

A fotózás ezen ága sokkal egyszerűbb mint azt egy átlagember gondolná. A divatfotós szolgáltatás most már mindenki számára könnyen, gyorsan és megfizethető áron elérhető. Legyen szó egy teljes portfólióról vagy egy egyszerű képsorozatról. A női divatfotózás sok lehetőség kínálkozik. Van aki természetben, van aki fotóstúdióban, vagy beltérben, szobában és egyéb helyeken szeretné magáról a fotósorozatokat elkészíttetni. Itt valóban csak a képzeletünk szabhat határokat.

Divatfotós szolgáltatásunk Magyarország egész területén igényelhető. Mobil fotós stúdió eszközeink lehetővé teszik a kültéren való munkavégzést, így a kitelepülés sem okoz semmilyen gondot. Női divatfotóinkat egyaránt készítjük kültéren és beltéren is. Csupán az igény határozza meg a fotózás helyszíneit, stílusát.

Sokan azt gondolhatják, hogy a divatfotós szolágtatás kizárólag nőknek szól. Ez egy nagyon rossz elgondolás. 🙂 A férfiak között is közel akkora számban vannak jelen ezek az igények, mint a nők között. Legalább annyi férfi szeretne modell pályán tevékenykedni vagy dolgozni, mint amennyi nő. A férfi fotózás ellenben merőben más, mint egy női fotózás.

Egy férfit teljesen más szemszögből és hozzáállással kell fotózni. Ezzel nem azt mondom, hogy könnyebb vagy nehezebb, mindenesetre egy férfi kevesebb odafigyelést igényel, amíg egy női fotózás rengeteg apró részleten múlik. A férfi esetében sokkal több minden megengedett és ami a nőknél “hátrány” az a férfiaknál előny és fordítva. 🙂

A férfiak ruhatára jelentősen egyszerűbb és sokkal kevesebb kiegészítővel dolgozunk. A nők sokkal több odafigyelést és törődést igényelnek, így a munka is kicsit szigorúbb, míg a férfiaknál lazább jellegű.

Férfi divatfotóinkat egyaránt készítjük stúdióban szabadtéren, lakásban, egyéb beltéren vagy kültéren. Csak az igények határozzák meg a munka helyszíneit és stílusát.

Professzionális divatfotózás Magyarország egész területén.

Divatfotózás fotógaléria